Google Pixel 2 vs iPhone 8 – Prima Comparatie

Google Pixel 2 si iPhone 8 apar in prima comparatie facuta imediat dupa prezentarea noului telefon de catre compania Google in SUA seara trecuta.

Google Pixel 2 si iPhone 8 apar intr-o prima comparatie la doar cateva ore dupa ce noul telefon al companiei Google a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment din SUA. in clipul video de mai jos puteti vedea prima comparatie dintre Google Pixel 2 si iPhone 8 in care va puteti da initial seama cam care este diferenta in dimensiuni intre cele doua telefoane ale companiilor Apple si Google.

Google Pixel 2 are un ecran cu 0.3 inch mai mare decat cel al iPhone 8, iar asta il face mai inalt si chiar mai lat decat telefonul companiei Apple, marginile ecranului sau fiind ceva mai mici. Compania Google a reusit sa tina dimensiunile Google Pixel 2 sub control desi ecranul are o diagonala mai mare decat cea a iPhone 8 si n-ar fi stricat sa vedem ceva similar de la compania Apple pentru telefoanele sale.

Google Pixel 2 vs iPhone 8 – prima comparatie

Google Pixel 2 nu are un design la fel de elegant precum cel al iPhone 8, dar asta era de asteptat avand in vedere ca telefonul nu a fost gandit pentru a uimi din punct de vedere vizual. Google Pixel 2 a fost gandit pentru a avea o camera excelenta si a oferi cea mai buna experienta de utilizare a serviciilor Google, insa dincolo de asta, aspectul nu atrage la vreunul dintre modele, in contrast cu seria iPhone 8.

Google Pixel 2 poate fi precomandat de aici din Romania, insa iPhone 8 poate fi cumparat chiar acum, dar nu are o camera la fel de buna precum telefonul celor de la Google. Google Pixel 2 va fi vandut initial doar in cateva tari de pe glob, distributia urmand a fi mai apoi extinsa si la alte regiuni, dar stocurile vor fi limitate pentru ca Google nu produce foarte multe unitati deoarece nu se asteapta la cerere foarte mare.