Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – Siri Renunta la Bing pentru Google

iOS 11 – Siri Renunta la Bing pentru Google

iOS 11 si macOS High Sierra aduc o schimbare mare pentru Siri, Google Search fiind folosit acum in locul Bing pentru rezultatele cautarilor web.

iOS 11 vine cu o schimbare majora pentru asistentul personal Siri, compania Apple luand decizia de a renunta partial la Bing pentru cautari in favoarea Google Search. Mai exact, iOS 11 si macOS High Sierra afiseaza in sistemul Spotlight/Search informatii din Google Search in loc de Bing pentru cautarile web, schimbarea fiind una extrem de importanta pentru cei de la Apple, ea ajuntand serios Google.

iOS 11 si macOS High Sierra vor aduce foarte mult trafic pentru Google Search multumita acestei schimbari si-i vor oferi companiei Google o idee exacta cu privire la numarul de persoane care folosesc sistemele de cautare vocala. Partea buna pentru noi sta in faptul ca Google Search ofera informatii mai exacte pentru cautari peste tot pe planeta, Bing fiinc complet inutil in Romania, de exemplu, deci experienta de utilizare va fi serios imbunatatita pentru multi utilizatori.

iOS 11 are aceasta schimbare facuta, confrm Apple, pentru a oferi mai multa consistenta in rezultatele cautarilor online facute de catre utilizatori. Safari din iOS 11 si macOS High Sierra au deja Google Search ca motor de cautare predefinit, asa ca toate informatiile afisate peste tot vor avea aceeasi sursa, iar utilizatorii nu vor mai fi atat de confuzi cand vor vedea datele din diversele interfete.

iOS 11 si macOS High Sierra vor aduce si mai multe miliatde de dolari in conturile Apple, cei de la Google platind 3 miliarde de dolari doar pentru a avea Google Search ca motor de cautare predefinit al iOS. Nu se stie cate miliarde vor fi platite pentru aceasta schimbare facuta in cazul Siri, dar cu siguranta vorbim despre o intelegere foarte profitabila pentru cei de la Apple, altfel schimbarea n-ar fi fost facuta.

“Switching to Google as the web search provider for Siri, Search within iOS and Spotlight on Mac will allow these services to have a consistent web search experience with the default in Safari. We have strong relationships with Google and Microsoft and remain committed to delivering the best user experience possible.”

iOS 11 Siri Renunta Bing Google

 • Marius

  Deci Google va face bani la greu dupa utilizatorii de ios. Comic.

 • Srb Srb

  Se stie ca google ofera sume de bani celor de la apple pt asa ceva

 • Viorel Predatorul

  Cu siguranță că Google obține mai mulți bani decât plătește.
  Asta arată puterea companiilor: Google are un produs mai bun decât are Microsoft, iar Apple nu poate decât să stea cu jalba la alții, pentru că este incapabilă să își dezvolte singură un motor de căutare.

 • georgeB

  Este o chestie super win-win, fiecare gigant facand foarte multi pe seama celuilalt!

 • Olimpiu

  Pe de alta parte sa-si dezvolte fiecare cate un alt motor de cautare (propriu)? Nu cred ca e logic si normal.

 • Srb Srb

  sa stea cu jalba cand altii dau bani celor de la apple..

 • Viorel Predatorul

  Google le dă niște bani, așa pentru că sunt băieți de calitate. Google o ajută pe Apple din milă, nu de altceva.

 • Srb Srb

  hahahah da da…google le ofera bani ca sa ia mai multi bani de la utilizatorii apple

 • ibadea

  Good job

 • Mariusmuntensky

  Eu unul ma bucur. Din principiu pt magariile pe care le-a facut MS, nu tolerez nimic de la ei in afara de xbox. Mi se apleaca numa cand ii vad mecla aia la Nadella.