iOS 11.1 – Schimbarea Anuntata pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 are o noua schimbare anuntata pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, ea atat de importanta incat a fost anuntata cu un comunicat de presa.

iOS 11.1 are anuntata o noua schimbare pentru iPhone si iPad chiar de catre compania Apple, cei din Cupertino publicand un scurt comunicat de presa in care anunta ceea ce urmeaza sa ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga chiar incepand de saptamana viitoare.

iOS 11.1 beta 2 va fi lansat saptamana viitoare de catre compania Apple, iar in el urmeaza sa fie incluse cateva sute de caractere emoji noi pentru utilizatorii iPhone si ipad, mai jos fiind prezentate o parte dintre acestea, compania Apple confirmand ca ele vor face parte si din versiunea finala a iOS 11.

iOS 11.1 are aceste caractere emoji create special pentru a respecta standardele Unicode 10, astfel ca vorbim despre o schimbare facuta de catre cei de la Apple in colaborare cu Consortiul Unicode si ea este importanta pentru americani din moment ce au anuntat totul cu un comunicat de presa.

iOS 11.1 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestei luni, cel mai probabil spre finalul ei, cu foarte putin timp inainte ca iPhone X sa fie lansat, cei de la Apple programand punerea in vanzare pe data de 3 noiembrie, iar preinregistrarile pot fi facute aici pentru telefoane.

iOS 11.1 Schimbarea iPhone iPad

iOS 11.1 Schimbarea iPhone iPad 1