iOS 11.1 – Schimbarea Anuntata pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 are o noua schimbare anuntata pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, ea atat de importanta incat a fost anuntata cu un comunicat de presa.

iOS 11.1 are anuntata o noua schimbare pentru iPhone si iPad chiar de catre compania Apple, cei din Cupertino publicand un scurt comunicat de presa in care anunta ceea ce urmeaza sa ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga chiar incepand de saptamana viitoare.

iOS 11.1 beta 2 va fi lansat saptamana viitoare de catre compania Apple, iar in el urmeaza sa fie incluse cateva sute de caractere emoji noi pentru utilizatorii iPhone si ipad, mai jos fiind prezentate o parte dintre acestea, compania Apple confirmand ca ele vor face parte si din versiunea finala a iOS 11.

iOS 11.1 are aceste caractere emoji create special pentru a respecta standardele Unicode 10, astfel ca vorbim despre o schimbare facuta de catre cei de la Apple in colaborare cu Consortiul Unicode si ea este importanta pentru americani din moment ce au anuntat totul cu un comunicat de presa.

iOS 11.1 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestei luni, cel mai probabil spre finalul ei, cu foarte putin timp inainte ca iPhone X sa fie lansat, cei de la Apple programand punerea in vanzare pe data de 3 noiembrie, iar preinregistrarile pot fi facute aici pentru telefoane.

iOS 11.1 Schimbarea iPhone iPad

iOS 11.1 Schimbarea iPhone iPad 1

40 COMENTARII

  1. In loc sa se concentreze pe lucrurile importante ei fac niște prostii de emoji-uri. Bravo Apple mare companie ai ajuns.

  2. Sunt impartiti pe divizii. Unii se ocupa de design, altii de buguri, altii de performanta si altii de emoji si tot asa. Nu se pun toti de la Apple sa lucreze la o singura chestie si la restul le lasa de o parte.

  3. Rareș. Știu ca sunt împărțiți pe divizii. Dar in momentul in care o companie , oricare ar fi ea se lauda cu așa ceva e nasoala treaba. Sa se laude cu performanțele. Cu sistemul de operare cu altceva nu cu niște prostii de emoji. Oricum asta e pentru marketing și pentru clientela de 14-20 ani.

  4. SRB prietene nu zic ca dacă eu nu folosesc nu folosește nimeni. Dar hai sa fim realiști. Ei au probleme mari cu sistemul de operare și se lauda cu emoji. Și eu sunt fan Apple de ani de zile dar hai sa nu o dam in fanatisme.

  5. eu vorbesc ca am ios 11.1 beta si este f f ok din cam toate punctele de vedere…deci as prefera sa nu mai umble la el si sa bage emoji si cam atat, sa nu se riste prea mult la prea multe randuri de cod
    Deci, eu vorbesc obiectiv

  6. Sau altii ca tine, care raman cu mintea de copil de 10 ani pana la batranete…Asta din ciclul “Daca esti prost de mic, cand esti mare numa’ te joci.” Te simți, nu?!

  7. “Au probleme mari cu sistemul de operare” Care ar fi aceste probleme mari? Șingura problema pe care o am cu IOS 11.0.2 este bateria care se descarcă destul de rapid, la fel și cu 11.0.1 și 11.0. Sunt curios care sunt aceste probleme MARI pe care le întâmpi tu.

  8. Aveti dreptate. In timp ce Smasung Note 8 dezvolta organizarea rapida a fisierelor si a notelor cu stylus la indemana apple are prioritate la emoji

  9. Emoji, aceste artifici pentru copii trebuiesc introduse in updateuri care chiar rezolva problemele care conteaza, pe mine ca user care nu folosesc emoji ma enerveza faptul ca pentru ei emoji este mai important decat autonomia la telefonu meu!