Angajatii Apple Testeaza o Noua Functie a iOS 11.1

Apple testeaza cu angajatii sai noul sistem Apple Pay Cash, care urmeaza sa fie lansat impreuna cu iOS 11.1 pentru clientii din anumite tari de pe glob.

Angajatii Apple au inceput sa testeze in campusul companiei o noua functie care va fi disponibila incepand cu iOS 11.1, aceasta fiind dedicata iMessage pe iPhone si iPad. Mai exact, vorbim despre functia Apple Pay Cash, aceasta permitand transferurile de bani intre utilizatorii iMessage folosind iPhone sau iPad, compania Apple intentionand sa o ofere in unele dintre tarile unde exista Apple Pay.

Apple Pay Cash a fost prezentat in iunie de catre compania Apple, insa nu a fost lansat oficial in septembrie impreuna cu iOS 11 fara sa fie oferite prea multe detalii. Apple testeaza totusi Apple Pay Cash pentru lansare impreuna cu iOS 11.1, dar in Romania nu vom avea disponibila aceasta functie asa cum nici Apple Pay nu este oferit in Romania si nici nu va fi oferit prea curand, mai ales ca multe tari europene nu au sistemul.

Mai jos puteti vedea doua capturi de ecran facute in iOS 11.1 pentru utilizarea Apple Pay Cash, angajatii Apple trebuind sa instaleze un profil special in telefoane si sa aiba Apple ID-urile trecute intr-o lista interna pentru a putea folosi sistemul. Apple Pay Cash va facilita transferurile de bani intre utilizatorii iMessage folosind Apple Pay, iar tarile in care sistemul va fi disponibil vor fi anuntate cand va fi lansat noul sistem.

Apple Pay Cash iOS 11.1