iPhone 8 – Problema Bateriilor, cat e de Grava

iPhone 8 si problema bateriilor defecte nu este chiar atat de grava precum pare la o prima vedere, compania Apple reusind sa ofere telefoane sigure.

iPhone 8 si problema bateriilor a fost in centrul atentiei in ultimele zile dupa ce 6 marturii ale unor clienti au confirmat faptul ca unele modele iPhone 8 Plus au baterii defecte care se umfla. Vorbim despre telefoane iPhone 8 Plus ale caror baterii fie s-au umflat in timpul incarcarii, fie s-au umflat in timpul transportului catre client, compania Apple preluand toate telefoanele defecte pentru a le analiza si a descoperi cauza problemelor.

iPhone 8 nu a avut vreo problema de acest gen, doar iPhone 8 Plus, sau cel putin asta stim pana acum, deoarece nu se stie cate cazuri necunoscute de probleme cu baterii defecte ar exista. Oricum, pana in acest moment sunt mai putin de 10 cazuri in care baterii ale iPhone 8 Plus s-au umflat si au crapat carcasa telefonului, iar asta in conditiile in care cateva milioane de unitati au fost vandute de Apple la nivel global.

iPhone 8 nu este afectat, probabil, din cauza bateriei de dimensiuni mai mici in comparatie cu iPhone 8 Plus, cauza nefiind cunoscuta, dar nici nu prea conteaza, important fiind faptul ca acest model nu are probleme. iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care pot fi cumparate de aici la cel mai mic pret din Romania, sunt in proportie de 99% lipsite de probleme fizice majore, iar acel procent ramas ar putea fi totusi de o valoare mai mare decat cel real cu unitati defecte.

iPhone 8 – problema bateriilor, cat e de grava

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au o problema serioasa cu baterii defecte folosite de catre compania Apple, sau cel putin deocamdata nu exista dovezi care sa sustina asta. Cazurile raportate pana acum pentru unitati iPhone 8 Plus cu baterii defecte sunt nesemnificative in raport cu vanzarile totale, insa ies in evidenta pentru ca vorbim despre un defect grav, care totusi afecteaza un numar infim de clienti ai Apple.

iPhone 8 Plus defecte nu au ranit pe cineva in urma incidentelor cu bateriile care s-au umflat si au ranit carcasele, in contrast cu ceea ce s-a intamplat anul trecut cu seria Samsung Galaxy Note 7. Acesta este practic si motivul pentru care problema nu a acaparat toata atentia presei, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind sigure pentru clienti, altfel compania Apple ar fi avut un scandal mediatic imens in fata in acest moment.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus, in momentul de fata, sunt sigure si daca aceasta situatie se va schimba, atunci va trebui sa va feriti de ele, insa in acest moment pare putin probabil acest lucru. Partea buna este ca Apple pare sa fi invatat ceva de la Samsung si a inclus baterii sigure in iPhone 8 si iPhone 8 Plus, astfel ca desi ele se umfla si crapa carcasa, nu ranesc utilizatorii in proces.

iPhone 8 Problema Baterii Grava