Samsung Galaxy S8 Nu Primeste Mesaje SMS

Samsung Galaxy S8 are o problema serioasa cu primirea mesajelor SMS de catre utilizatori, ea filtrand unele dintre mesajele trimise catre acestia.

Samsung Galaxy S8 refuza sa primeasca unele mesaje SMS trimise catre utilizatorii din SUA intr-o problema care este foarte ciudata, dar afecteaza foarte multi clienti de pe continentul american. Conform acestora, atat aplicatia nativa pentru mesaje SMS, cat si cele terte, pentru ca in Android poti folosi aplicatii terte pentru asa ceva, au probleme in a primi mesajele SMS trimise catre Samsung Galaxy S8 si S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 genereaza aceste probleme pe multi operatori de telefonie mobila din SUA in momentul de fata, inclusiv cei 3 mari si cunoscuti, iar nimeni nu are o solutie clara. Unii au spus ca problema ar fi la aplicatiile terte de mesagerie, insa se pare ca nici cea nativa nu are mai mult succes in a accepta mesajele SMS trimise catre Samsung Galaxy S8, deci in final clientii Samsung sunt cei care sufera cel mai mult.

Samsung Galaxy S8 acceptam cam jumatate dintre mesajele trimise catre telefoane, fara a face “discriminare” cu privire la numerele de telefon de pe care sunt trimise mesajele catre utilizatori. Nu conteaza nici daca o persoana trimite mai multe mesaje, o parte dintre acestea sunt deasemenea filtrate inainte de a fi afisate pe Samsung Galaxy S8, asa ca vorbim despre o problema destul de mare care afecteaza utilizatorii.

Samsung Galaxy S8 nu primeste mesaje SMS

Samsung Galaxy S8 are practic o problema foarte similara cu cea a sunetelor statice pe iPhone 8, in cazul acestei probleme compania Apple readucand lucrurile la normal la 2 saptamani de la raportare. Problema cu sunetele statice ale iPhone 8 afecteaza utilizatori din multe colturi de pe glob, dar spre deosebire de cea a Samsung Galaxy S8, are o rezolvare temporara si nu afecteaza posibilitatea de a face, sau primi, apeluri telefonice.

“I’m on the unlocked S8+ and recently have not been receiving all of my text messages. I receive some and have some that do not come through even though they show as sent from the senders.
For instance, I will receive some texts my wife sent me, but not others.”

Samsung Galaxy S8 nu are parte de o rezolvare, macar partiala, pentru problema sa, asa ca utilizatorii sunt obligati doar sa astepte momentul in care Samsung va lansa o rezolvare, daca ea va veni. In SUA exista cateva milioane de utilizatori de Samsung Galaxy S8, asa ca ei vor deveni tot mai “vocali” pe retelele de socializare pentru a isi exprima nemultumirea cu privire la problema telefoanelor lor.

Samsung Galaxy S8 nu este un telefon perfect, a avut unele probleme serioase dupa lansare, ele fiind rezolvate de catre cei de la Samsung in perioade relativ scurte de timp. Aceasta problema recenta demonstreaza faptul ca Samsung Galaxy S8, la fel ca iPhone 8, nu este perfect si ca probleme software pot sa apara oricand, dar depinde cat de grave sunt si ce functii importante afecteaza.

Samsung Galaxy S8 Primeste SMS