Google Pixel 2 Fura o Noua Functie a iPhone 8

Google Pixel 2 fura o noua functie a iPhone 8 si iPhone X, ea fiind implementata de catre Google pentru a reste siguranta utilizatorilor sai de pe glob.

Google Pixel 2 fura o noua functie a iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X si a restului telefoanelor companiei Apple care ruleaza sistemul de operare iOS 11 lansat in cursul lunii trecute. Mai exact, compania Apple a implementat pentru utilizatorii iOS 11 o functie numita Do Not Disturb While Driving, ea fiind disponibila in seria iPhone 8 si in restul modelelor, insa Google Pixel 2 o are deasemenea disponibila.

Google Pixel 2 are functia aceasta integrata intr-un meniu separat din aplicatia de setari a Android, utilizatorii telefonului putand activa de acolo setarea care ii protejeaza cand conduc, la fel ca in cazul iPhone 8. Apple a implementat aceasta setare pentru a-i asigura pe soferi de faptul ca indiferent cum si unde conduc, atunci cand o fac nu sunt deranjati de notificari, Google Pixel 2 beneficiind de asta, la fel ca iPhone 8.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au ambele aceasta noua functie disponibila, la fel ca seria iPhone 8, atat iOS, cat si Android, avand functia Do Not Disturb care ascunde notificarile intre anumite ore. Google Pixel 2, la fel ca iPhone 8, detecteaza automat momentele in care suntem in masina, multumita unei conexiuni Bluetooth cu masina, iar in unele cazuri ni se ofera si sugestia de a activa sistemul.

Google Pixel 2 fura o noua functie a iPhone 8

Google Pixel 2 foloseste si senzorii integrati de catre compania Google in telefon pentru a isi da seama cand ne miscam cu viteza si a activa automat functia, ea putand fi activata oricum si manual. Exact precum in cazul functiei din iPhone 8, nici cea din Google Pixel 2 nu poate sa faca distinctia dintre un sofer si un pasager, asa cum este normal, asa ca daca sunteti pasager va trebui sa refuzati activarea functiei in telefon.

Google Pixel 2 si iPhone 8, sau restul telefoanelor iPhone, au aceasta functie implementata de catre Google si Apple din motive de siguranta, iar asta pentru ca utilizatorii folosesc telefoanele la volan. Unul dintre principalele motive pentru care se intampla asta este constanta afisare a notificarilor, asa ca daca Google Pixel 2 sau iPhone 8 nu le mai afiseaza, atunci utilizatorii nu mai au motive sa-si ia ochii de la drum.

Google Pixel 2 si iPhone 8 au aceasta functie oferita optiunal de catre Apple si Google, iar ea nu va fi impusa prea curand de catre vreuna dintre companii, desi asta ar imbunatati substantial siguranta rutiera. Totusi, daca sunteti interesati sa va bucurati de asemenea functii in Google Pixel 2 sau iPhone 8, atunci este bine sa stiti ca functia este oferita in cadrul celei Do Not Disturb, Nu Deranjati.

Google Pixel 2 Fura Functie iPhone 8