eMAG – Pret Mic la Galaxy S8 multumita iPhone 8

eMAG are pret mic la Samsung Galaxy S8 multumita lansarii iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, promotiile aducand preturi reduse cu pana la 700 de lei.

eMAG vinde Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus la preturi care incep de la doar 2750 de LEI in aceasta pagina multumita lansarii iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, noile telefoane Apple putand fi cumparate de aici, ele reducand preturile multor telefoane concurente dupa aparitie.

eMAG are Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus la preturi mai mici cu pana la 700 de LEI in momentul de fata, dar marea surpriza este scaderea lor sub valoarea de 3000 de LEI, dar poate ca e normal din moment ce la lansare ele au avut preturi care au depasit 3600 de LEI, cum are iPhone 8 acum.

eMAG are Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus la preturi ceva mai mici decat seria Samsung Galaxy Note 8, care abia a fost lansata, iar in aceasta pagina gasiti toate modelele care sunt vandute de catre coreeni, unele dintre ele avand in continuare cadouri oferite la achizitie, in contrast cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

eMAg vinde seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus cu preturi foarte bune pentru ca exista multi fani ai companiei Samsung care au asteptat aceste ieftiniri dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar preturile sunt atat de bune acum, incat daca asteptai sa-l cumperi, nu mai ai motive sa-l ignori.

eMAG nu are doar Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus cu preturi mici, ci si Samsung Galaxy Note 8, Seria Galaxy S7, sau chiar multe modele de telefoane iPhone.

eMAG Pret Mic Galaxy S8 iPhone 8