Google Pixel 2 are Schimbarea Ironizata la iPhone 7

Google Pixel 2 are schimbarea ironizata la iPhone 7 anul trecut de catre compania Google, americanii facand o schhimbare majora pentru clienti.

Google Pixel 2 a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga si se pare ca noul telefon contine o schimbare pe care Google a ironizat-o cand a fost lansat iPhone 7. Da, vorbim despre acel port audio de 3.5mm pe care Google Pixel 2 nu il mai are anul acesta, schimbarea facuta de catre Apple in cursul anului trecut fiind ironizata puternic de catre cei de la Google.

Google Pixel 2 are in continuare un port audio, conform celor de la Google, doar ca nu are 3.5mm, ci este bazat pe standardul USB-C adoptat de catre atat de multi producatori. Cei de la Google afirma ca au decis sa faca trecerea de la portul audio standard de 3.5mm la cel USB-C pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru ascultarea de sunete folosind telefoanele Google Pixel 2, cam ceea cea a spus Apple despre iPhone 7.

Google Pixel 2 are aceasta schimbare implementata dupa ce alti producatori de telefoane Android, care au ironizat Apple, au decis sa renunte deasemenea la portul care a disparut cu iPhone 7. Si in cazul Google Pixel 2 vorbim despre un adaptor oferit de catre compania americana pentru cei care inca mai doresc sa foloseasca o pereche de casti standard pentru a asculta muzica, el permitand utilizarea portului USB-C.

Google Pixel 2 are schimbarea ironizata la iPhone 7

Google Pixel 2 a fost deasemenea criticat intens de catre fanii companiei Google, sau Android, pentru eliminarea portului audio de 3.5mm, dar asta nu conteaza prea mult pentru Google. Problema este aici ca Apple a fost luata in ras pentru ceea ce a fost facut pentru iPhone 7 anul trecut, in timp ce Google si alti producatori fac acelasi lucru, dar Apple nu mai rade de ei, pentru ca stie ca a facut schimbarea buna.

Google Pixel 2 Schimbarea Ironizata iPhone 7

Google Pixel 2 fara un port audio de 3.5mm este o noua confirmare a faptului ca eliminarea sa din iPhone 7 a fost o decizie buna luata de catre compania Apple pentru lumea smartphone. Apple a fost prima companie care a avut curajul sa elimine un standard vechi de zeci de ani din telefoanele mobile, iar acum si Google Pixel 2 va face trecerea la tehnologiile mai noi, indiferent ce cred clientii telefonului.

Google Pixel 2 este un smartphone extrem de interesant si compania Google va avea cu siguranta vanzari mai mari pentru el in comparatie cu generatia anterioara de telefoane mobile. Desigur ca viitorii clienti vor accepta fara probleme trecerea de la prtul audio de 3.5mm la cel USB-C, iar in urma Google Pixel 2 si alte telefoane vor implementa aceasta schimbare pentru utilizatori.

13 COMENTARII

  1. Logic, doar Apple isi permite sa faca schimbari atat de drastice pt un viitor mai bun.
    Nimeni altcineva nu isi permitea sa fie in primul val de “critici”
    Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost ca primul samsung galaxy S1 sa fi venit fara flash

  2. Domnule SRB pixel 2 este un telefon foarte interesant din toate punctele de vedere ! Poate google va avea un viitor mai bun dar Apple nu prea cred că va avea . Noul iOS 11 pune pe butuci toate telefoanele dovadă fiind în mâna oricui , în schimb respect pentru Apple deoarece au resuscitat iPadul .. Mă întreb încotro mergem dat fiind faptul că android Oreo este peste ios 11 ! Bineînțeles amândouă au avantaje și dezavantaje

  3. da pare intersant, dar despre ce vorbeam eu si despre ce este acest raspuns ?! Eu zic, ca si anul trecut ca si acum 2 ani etc…odata cu ios11.1 se vor rezolva majoritatea problemelor
    Oreo este pe f putine dispozitive si deja sunt raportate probleme

  4. Noul iOS 11 funcționează perfect atât la mine cât și la multe persoane cunoscute, eu nu știu de ce atâta văicăreala, numai puneți botul la câteva cazuri izolate sau la unele petarde venite de pe site-uri cu știri Fake de kkt care-și fac trafic cu minciuni pentru botanisti. iOS și iPhone a fost și va fi cea mai stabilă platforma și mai echilibrat device singura problema este prețul, ca spun eu ca dacă ar costa 500€ un X sau 8+ ați face plecăciuni veșnice lui Apple

  5. Nu știu ce să cred .. Apple și-a pus singură piedică de această dată . Totul e foarte confuz.. Androidul chiar a întrecut Apple , chiar și din punct de vedere al software-rului pentru prima dată .. Pentru prima dată în istorie sau poate sunt eu confuz , Apple a lăsat utilizatorii să facă downgradat cu toate că nu mai semna ssh-URI .. ! Asta dovedește multe ..

  6. eu nu am probleme, pe ipad am ios11.0.2
    si pe iphone x o sa vad cum e cu ios11.1
    eu zic sa incerci Oreo, sa vezi probleme,unele au mai fost rezolvate
    Tot timpul a fost asa, pana de sarbatori…tot timpul vor aparea probleme la un OS ce devine oficial pt sute de milioane de utilizatori vs un android ce devine oficial pt cateva milioane

  7. la gradi nu mai mergeti? ca va certati care aveti jucarii mai bune.parca si vad srb cu masinuta vruuuum a mea e mai tare…:))))))

  8. Funcționează perfect?! Este posibil ca tu să nu fi întâmpinat probleme pe dispozitivele tale sau să nu fi sesizat erorile. Dar să afirmi că este perfect…până și Apple știe că nu este perfect, de aceea au și ieșit actualizări in fiecare săptămână în care se specifica “corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor”. De ce sa actualizări un sistem dacă este perfect? Dar poți să cauți pe Google “iOS 11 issues, problems…”