Google Pixel 2 are Schimbarea Ironizata la iPhone 7

Google Pixel 2 are schimbarea ironizata la iPhone 7 anul trecut de catre compania Google, americanii facand o schhimbare majora pentru clienti.

Google Pixel 2 a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga si se pare ca noul telefon contine o schimbare pe care Google a ironizat-o cand a fost lansat iPhone 7. Da, vorbim despre acel port audio de 3.5mm pe care Google Pixel 2 nu il mai are anul acesta, schimbarea facuta de catre Apple in cursul anului trecut fiind ironizata puternic de catre cei de la Google.

Google Pixel 2 are in continuare un port audio, conform celor de la Google, doar ca nu are 3.5mm, ci este bazat pe standardul USB-C adoptat de catre atat de multi producatori. Cei de la Google afirma ca au decis sa faca trecerea de la portul audio standard de 3.5mm la cel USB-C pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru ascultarea de sunete folosind telefoanele Google Pixel 2, cam ceea cea a spus Apple despre iPhone 7.

Google Pixel 2 are aceasta schimbare implementata dupa ce alti producatori de telefoane Android, care au ironizat Apple, au decis sa renunte deasemenea la portul care a disparut cu iPhone 7. Si in cazul Google Pixel 2 vorbim despre un adaptor oferit de catre compania americana pentru cei care inca mai doresc sa foloseasca o pereche de casti standard pentru a asculta muzica, el permitand utilizarea portului USB-C.

Google Pixel 2 are schimbarea ironizata la iPhone 7

Google Pixel 2 a fost deasemenea criticat intens de catre fanii companiei Google, sau Android, pentru eliminarea portului audio de 3.5mm, dar asta nu conteaza prea mult pentru Google. Problema este aici ca Apple a fost luata in ras pentru ceea ce a fost facut pentru iPhone 7 anul trecut, in timp ce Google si alti producatori fac acelasi lucru, dar Apple nu mai rade de ei, pentru ca stie ca a facut schimbarea buna.

Google Pixel 2 Schimbarea Ironizata iPhone 7

Google Pixel 2 fara un port audio de 3.5mm este o noua confirmare a faptului ca eliminarea sa din iPhone 7 a fost o decizie buna luata de catre compania Apple pentru lumea smartphone. Apple a fost prima companie care a avut curajul sa elimine un standard vechi de zeci de ani din telefoanele mobile, iar acum si Google Pixel 2 va face trecerea la tehnologiile mai noi, indiferent ce cred clientii telefonului.

Google Pixel 2 este un smartphone extrem de interesant si compania Google va avea cu siguranta vanzari mai mari pentru el in comparatie cu generatia anterioara de telefoane mobile. Desigur ca viitorii clienti vor accepta fara probleme trecerea de la prtul audio de 3.5mm la cel USB-C, iar in urma Google Pixel 2 si alte telefoane vor implementa aceasta schimbare pentru utilizatori.