Google Pixel 2 vs iPhone 8 – Comparatie Detaliata

Google Pixel 2 si iPhone 8 apar intr-o comparatie detaliata care ne arata tot ceea ce trebuie sa stim despre cele doua noi telefoane ale Apple si Google.

Google Pixel 2 si iPhone 8 apar astazi intr-o comparatie detaliata care ne arata cel mai bine telefoanele pe care companiile Google si Apple le-au pregatit pentru aceasta toamna pentru clienti. De la bun inceput puteti vedea ca atat Google Pixel 2, cat si iPhone 8 au ecrane care nu acopera intregul panou frontal al carcasei, primul avand un ecran cu diagonala de 5 inch, in timp ce al doilea are un ecran cu diagonala de 4.7 inch.

Google Pixel 2 este cu aproximativ 7 mm mai inalt decat iPhone 8, dar are un ecran cu 0.3 inch mai mare si margini mai mici pentru panoul frontal, aceste doua baneficii fiind foarte importante. Google Pixel 2 are deasemenea un ecran OLED care are un contrast ratio mai bun decat ecranul LCD din iPhone 8, insa telefonul Apple are tehnologia True Tone care are menirea de a ne proteja ochii in timpul utilizarii obisnuite.

Google Pixel 2 are deasemenea o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, cu 441 pixeli per inch, pentru ecranul de 5 inch, in timp ce iPhone 8 ofera doar 1334 x 750 pixeli si 326 pixeli per inch. Aceasta este una dintre cele mai importante diferente intre ecranele celor doua telefoane, Google Pixel 2 fiind si cu 5 grame mai usor decat iPhone 8, in ciuda faptului ca este mai mare, are un ecran mai mare, dar are si o camera mai buna.

Google Pixel 2 vs iPhone 8 – comparatie detaliata

Google Pixel 2 nu are performante la fel de bune precum iPhone 8, in ciuda faptului ca are 4 GB RAM in comparatie cu 2 GB RAM, noul chip A11 bionic fiind cu cel putin 50% mai rapid. iPhone 8, iphone 8 plus si iPhone X intrec in performante toate telefoanele Android ale momentului, iar Google Pixel 2 nu face diferenta cu al sau chip Qualcomm Snapdragon 835, acesta fiind inferior celui din iPhone 8.

Google Pixel 2 are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un telefon mobil, fara nicio discutie, insa camera iPhone 8 nu este chiar atat de mult in urma sa. In ciuda acestui lucru, Google Pixel 2 trebuie laudat pentru camera excelenta, mai buna si decat a iPhone 8 Plus, iar asta desi vorbim despre o camera singura si nu una duala, Google implementand inclusiv o functie Portret in telefonul sau.

Google Pixel 2 si iPhone 8 sunt doua telefoane extrem de bune, ambele cu multe functii similare, dar si cu unele functii oferite separat pentru fiecare in parte. In ceea ce priveste pretul, Google Pixel 2 este usor mai ieftin decat iPhone 8, insa este dedicat unui segment mai redus de utilizatori decat produsul Apple, asa ca nimeni nu se asteapta sa aiba vanzari exceptionale, desi este un produs foarte interesant.