iOS 11.1 beta 2 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, dezvoltatorii de aplicatii putandu-l instala in propriile produse.

iOS 11.1 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad n aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Compania Apple a anuntat saptamana trecuta ca va lansa iOS 11.1 beta 2 saptamana aceasta pentru iPhone si iPad, iar actualizarea este acum disponibila pentru cei care au un profil beta de dezvoltator instalat in iDevice-uri.

iOS 11.1 beta 2 are inca de zilele trecute o noutate anuntata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, mai exact cei din Cupertino au confirmat implementarea de caractere emoji noi. Peste 100 de caractere emoji noi sunt disponbiile in iOS 11.1 beta 2 pentru iPhone si iPad, asa ca le veti putea folosi dupa instalare, aceasta fiind una dintre cele mai importante noutati cunoscute, deci ramane sa vedem ce altceva mai este oferit.

iOS 11.1 beta 2 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 2 va aduce cu siguranta si alte modificari pentru iPhone si iPad, insa ar fi bine ca Apple sa nu distruga autonomia excelenta oferita de catre iOS 11.1 beta 1 pentru iDevice-uri. iOS 11.1 beta 1 ofera autonomie mai buna chiar si decat iOS 10.3.3 pe unele terminale, o distruge pe iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa poate ca iOS 11.1 beta 2 va rezolva problemele, fara sa mai aduca altele pe alte terminale.

iOS 11.1 beta 2 are din partea Apple anuntate doar rezolvari ale unor probleme de functionare si imbunatatirea experientei de utilizare insa nimic altceva. iOS 11.1 beta 2 nu vine singur, deoarece Apple a lansat impreuna cu el si watchOS 4.1 beta 2, tvOS 11.1 beta 2 si macOS 10.13.1 beta 2, deci va puteti actualiza toate sisteme de operare in aceasta seara fara probleme, daca doriti sa faceti asta.

iOS 11.1 beta 2 iPhone iPad

17 COMENTARII

  1. Văd ca a devenit o adevarata obsesie pentru foarte mulți aceasta baterie. De parca trăim in pădure și nu avem unde incarca telefonul. Fraților, in casa avem priza, in mașina, la birou, dacă plecați in drumeție exista powerbank…deci stați liniștiti ca este greu sa rămânem fără baterie la telefon in anul 2017. Eu zic sa ne concentram mai mult pe performante și optimizarea sistemului de operare, ca este mult mai important. Așa ca bucurați-vă te telefoane, ca oricum mulți le schimbați in fiecare an.

  2. Sincer asta e o chestie pe care eu nu o inteleg,cand e vorba de comparative,pe site-ul asta iphone e rege…dar cand se lanseaza un nou beta(adica saptamanal),utilizatorii de iphone devin isterici,nu cumva sa se intample ceva cu bateria.WTF?

  3. Deci,in esenta,iphone e despre cum sa actualizezi sistemul in fiecare saptamana?Sau oamenii au prea mult timp liber ,ori telefonul chiar e,pentru multi,atractia principala in viata.Inteleg ca prostul gust al oamenilor nu se discuta,dar parca Apple cu mizeriile lor de beta saptamanale(si le-ar fi iertate pacatele daca macar varianta finala ar fi stabila si fara erori) a intrecut orice limita in a-si umili utilizatorii.

  4. E prima întrebare care se pune: cum e bateria? Si mai sunt câte unii care vor sa știe cum este bateria imediat la 10 minute după ce s-a lansat actualizarea. Ca sa poți sa îți dai seama de durata bateriei eu zic ca ar trebui sa treacă măcar 24 ore de la instalarea unei noi actualizări. Dar na, nu toată lumea își folosește creierul.

  5. Exact.Totusi,daca bateria iphone-ului e foarte buna,nu înțeleg stresul asta,nu înțeleg cum de unii se gândesc speriați la baterie…mă rog,unii au in cap doar ce le spune Apple.