iPhone X – Functia Majora ce Ajunge in iPad

iPhone X va avea o functie majora preluata de catre compania Apple pentru modelele din anul 2018 ale iPad Pro, tranzitia fiind una extrem de rapida.

iPhone X va avea o functie majora preluata de catre compania Apple si implementata in tabletele iPad care vor fi lansate in cursul anului 2018 pe piata, confirmand intentia de a face o noua tehnologie mai populara. Mai exact, vorbim despre Face ID implementat in iPhone X, sistemul de recunoastere faciala dezvoltat de catre compania Apple urmand a fi implementat deasemenea in tabltele iPad ce urmeaza sa fie lansate in 2018.

iPhone X are Face ID oferit cu ajutorul unei camere TrueDepth extrem de avansata si complexa, iar Apple vrea sa o integreze inclusiv in modelele de tablete iPad pe care le va lansa in 2018. Apple are probleme foarte mari cu productia acestei camere TrueDepth pentru iPhone X, insa in ciuda acestui lucru vrea sa o foloseasca in modelele iPad Pro lansate in 2018, nu si incele standard, impreuna cu Face ID.

iPhone X are un ecran de dimensiune mai mare multumita Face ID si a camerei TrueDepth, iar de aici pot incepe speculatii ca iPad Pro 2018 ar putea avea ecrane care acopera mai mult din panoul frontal. Apple a eliminat butonul Home cu Touch ID din iPhone X pentru a implementa Face ID, iar aceasta tehnologie va disparea inclusiv din iPad Pro 2018, poate chiar si impreuna cu butonul Home, iconic pentru iDevice-uri.

iPhone X – functia majora ce ajunge in iPad

iPhone X va oferi o experienta cu mult diferita fata de actualele modele ale iPhone dupa lansare, iar iPad Pro 2018 ar trebui sa aduca o experienta constanta si pentru tablete de anul viitor. Compania Apple vrea sa le ofere clientilor sai aceeasi experienta de utilizare a iOS pe iPhone X si iPad Pro 2018, fara buton Home, cu Face ID si control bazat pe gesturi, iar camera TrueDepth o va ajuta sa faca asta.

“We predict iOS devices to be equipped with TrueDepth Camera in 2018F will include iPhone X and 2018 new iPhone and iPad models. Because of this, we believe more developers will pay attention to TrueDepth Camera/ facial recognition related applications. We expect Apple’s (US) major promotion of facial recognition related applications will encourage the Android camp to also dedicate more resources to developing hardware and facial recognition applications.”

iPhone X cu Face ID este doar inceputul a ceea ce vrea sa ofere Apple in materie de recunoastere faciala, iar noile modele ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 vor avea tehnologia integrata. Era de asteptat ca iPhone X sa fie doar primul iPhone cu Face ID, insa implementarea rapida a tehnologiei in iPad este surprinzatoare, avand in vedere problemele de productie ale camerei TrueDepth a Apple.

iPhone X si iPad Pro 2018 ar putea deschide calea pentru implementarea Face ID in Mac-uri, poate chiar incepand de anul viitor, tot multumita camerei TrueDepth folosita de Apple. Desigur ca Touch ID abia a ajuns in Mac si eliminarea sa pentru a implementa Face ID ca in iPhone X s-ar face mai rapid decat isi imagina cineva, dar cine stie Apple, poate intelege cat de surprinzatoare este compania.

iPhone X Functia Majora iPad