iOS 11.1 beta 1 vs iOS 11.0.1 – Comparatia Performantelor

iOS 11.1 beta 1 are performantele comparate cu iOS 11.0.1 pe iPhone si iPad pentru a ni se arata diferentele in rapiditatea telefoanelor si tabletelor Apple.

iOS 11.1 beta 1 si iOS 11.0.1 apar astazi intr-o comparatie detaliata privind performantele pe iPhone si iPad, pentru a ne face o idee mai buna in legatura cu ceea ce ofera produsele Apple. V-am spus ieri deja ca iOS 11.1 beta 1 creste autonomia bateriei intr-un mod nemaivazut vreodata pentru o versiune noua a iOS, insa oare vorbim despre o imbunatatire similara si pentru performantele iDevice-urilor ?

iOS 11.1 beta 1 nu ne aduce o bucurie similara si in ceea ce priveste performantele iPhone sau iPad, pentru ca diferentele fata de iOS 11.0.1 sunt infime, din pacate. Dupa cum veti vedea si in clipul video de mai jos, iOS 11.1 beta 1 nu este mai rapid decat iOS 11.0.1 nici pe iPhone, nici pe iPad, ambele versiuni ale sistemului de operare functionand aproximativ la fel de rapid, diferentele fiind insesizabile.

iOS 11.1 beta 1 vs iOS 11.0.1 – comparatia performantelor

iOS 11.1 beta 1 nu prea are cum sa aduca performante mai bune si autonomie ridicata pentru ca aceste doua lucruri se cam bat cap in cap, daca gandim logic. Pentru a creste performantele oricarui telefon, este nevoie de a folsi mai multe resurse hardware, deci autonomia ar scadea, insa iOS 11.1 beta 1 creste autonomia fara a afecta performantele, iar multa lume va accepta schimbarea.

iOS 11.1 beta 1 este abia la inceputul perioadei de testare, asa ca performantele se vor schimba cu siguranta pana in momentul lansarii versiunii finale, deci ceea ce vedeti acum ar putea fi cu mult diferit fata de ceea ce ne-ar putea fi oferit in noiembrie.