Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 beta 2 vs iOS 11.0.2 – Comparatia performantelor

iOS 11.1 beta 2 vs iOS 11.0.2 – Comparatia performantelor

iOS 11.1 beta 2 si iOS 11.0.2 sunt comparate intr-un nou clip video pentru a ne arata care sunt performantele celor doua versiuni ale sistemului de operare.

iOS 11.1 beta 2 si iOS 11.0.2 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate cat de bune sunt performantele pentru iPhone si iPad in cele doua versiuni ale sistemelor de operare. In clipurile video de mai jos puteti vedea iOS 11.1 beta 2 si iOS 11.0.2 comparate pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPad Air, deci va puteti face o idee cu privire la performantele pe diverse produse ale Apple.

iOS 11.1 beta 2, din pacate, nu ofera performante la fel de bune precum cele ale iOS 11.0.2, un regres sesizabil fiind vizibil chiar din primele minute ale testului. iOS 11.1 beta 2 porneste cu peste 20 de secunde mai greu decat iOS 11.0.2 pe iPhone 5S, diferenta fiind un mare care se pastreaza si in cazul altor iDevice-uri ale companiei Apple, dar desigur ca pe masura ce ajungem la cele mai noi, ea este tot mai mica.

iOS 11.1 beta 2 imbunatateste autonomia bateriei pe unele terminale iPhone, poate chiar si pe iPad, iar performantele ar putea fi un compromis pe care trebuie sa il facem. E posibil in versiunea finala a iOS 11.1 performantele sa fie la fel de proaste precum ceea ce vedem in clipurile video de mai jos, dar totul ramane la atitudinea celor de la Apple pentru urmatoarele saptamani de dezvoltare.

iOS 11.1 urmeaza sa fie lansat luna aceasta de catre compania Apple, cel mai probabil in aproximativ 2 saptamani, asa ca nu vom avea chiar atat de mult de asteptat dupa actualizare.

 • mandreas

  Eu unu am intampinat de ieri de cand am instalat public beta 5 freez’uri complete, fara sa mai pot face nimic decat hard reset. Sunt singurul?

 • creed

  La mine cu acest beta.2 îmi merge foarte bine , iar autonomia bateriei este normala . Eu sunt foarte mulțumit . Am observat un lucru , după update , dacă șterg profilul de dezvoltator și dau un reset , tel funcționează excelent după , va recomand sa încercați lucrul asta .

 • David

  Când se lansează ios 11.1 pentru public?

 • Roasted Wookie

  Nop. La mine s-a blocat in google maps, iar spre dupamasa a pierdut conexiunea celulara pt aprox jumate de minut, nu mai mergea nici sa sun nici net.