iOS 11.1 beta 2 – Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 11.1 beta 2 are autonomia bateriei pe iPhone demonstrata intr-un nou clip video care compara durata de functionare a telefoanelor companiei Apple.

iOS 11.1 beta 2 are autonomia bateriei pentru iPhone prezentata in clipul video de mai jos, unde ni se arata ca Apple pare sa fi rezolvat cel putin partial problemele bateriei iPhone 8 Plus, in timp ce in cazul iPhone 7 Plus nu pare sa se fi schimbat absolut nimic din vreun punct de vedere.

iOS 11.1 beta 2 creste autonomia bateriei cu pana la 30 de minute pe iPhone 8 Plus, dupa ce a scazut-o cu mai bine de o ora fata de iOS 11.0.1, deci inginerii celor de la Apple par sa fi facut cel putin o schimbare buna, fara a afecta autonomia a cel putin unui model de iPhone.

iOS 11.1 beta 2 nu vine cu multe schimbari importante, doar una notabila privind readucerea unei functii bazate pe 3D Touch, in rest avem multe caractere emoji noi si modificate, dar nimic foarte important pentru utilizatorii obisnuiti.

10 COMENTARII

  1. PS: am observat ca oscileaza wifi-ul cand e deschis si netu de date mobile, le-am inchis si sta in maxim acum , in acelasi loc

  2. Bateria ca bateria, nu am vazut mare lucru schimbat fata de beta 1, dar probleme in schimb cu conectivitatea 3g/4g, restartari cat cuprinde. Groaznic Beta 2, cel putin la mine pe I8. Asa OS infect nu am mai vazut de la IOS8.