Prima Pagina BlackBerry Blackberry Motion – noul Concurent al iPhone 8

Blackberry Motion – noul Concurent al iPhone 8

Blackberry Motion se doreste a fi un concurent pentru iPhone 8, noul telefon urmand a avea un ecran care acopera o buna parte din panoul frontal.

Blackberry Motion a fost anuntat in cursul acestei zile de catre compania Blackberry ca un concurent pentru iPhone 8 al celor de la Apple, el avand o serie de functii pe masura. Mai exact, Blackberry Motion este un smartphone care are un ecran ce acopera o buna parte din panou frontal al carcasei, exact la fel precum in cazul iPhone 8, iar aceasta caracteristica pe care majoritatea oamenilor interesati de telefoane o vor avea in vedere la achizitie.

Blackberry Motion a fost prezentat in cadrul saptamaneii tehnologiei GITEX in Dubay, telefonul ruland sistemul de operare Android, insa nu aceasta este una dintre caracteristicile cheie in lupta cu iPhone 8. Ecranul de 5.5 inch care acopera o buna parte din panoul frontal al Blackberry Motion este caracteristica cheie pe care compania Blackberry se bazeaza in a concura cu iPhone 8, dar nu doar cu noul telefon al companiei Apple.

Blackberry Motion este al treilea telefon al canadienilor care vine fara o tastatura fizica, una dintre caracteristicile cheie in era in care Blackberry era compania favorita a gentiilor guvernamentale multumita securitatii. Lipsa tastaturii fizice din telefoanele Blackberry nu a mai fost de mult o problema pentru multa lume, iar Blackberry Motion ar putea fi interesant pentru foarte multi fost si actuali fani ai companiei.

Blackberry Motion – noul concurent al iPhone 8

Blackberry Motion nu va avea hardware de exceptie, asa cum se intampla cu iPhone 8, ci va avea un chip Qualcomm Snapdragon 625, demn de un telefon de clasa medie spre mica. Pe de alta parte, Blackberry Motion va avea o baterie cu capacitate de 4000 mAh, cu peste 2100 mAh mai mare decat cea din iPhone 8, iar aici am putea vorbim despre o schimbare extrem de interesanta din partea canadienilor.

Blackberry Motion va avea si un pret mult mai mic fata de iPhone 8, noul telefon urmand a costa doar 460 de dolari, iar asta ii va atrage atentia unui numar foarte mare de persoane. iPhone 8 nu are un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, dar iPhone X il are, insa Blackberry Motion este un telefon de clasa mult prea mica pentru a putea fi comparat cu telefonul premium al celor de la Apple.

Blackberry Motion poate oferi speranta companiei Blackberry ca poate reveni pe piata cu un telefon care sa merite atentia lumii, dar e greu de spus in ce masura va genera vanzari mari. Blackberry Motion urmeaza sa fie lansat anul acesta pe piata de catre canadieni, data nefiind in acest moment cunoscuta de catre cineva.

Blackberry Motion Concurent iPhone 8

 • Daniel Razvan

  Auuuu, chiar doare asta !!!

 • Florin

  Deci nu sunt singurul care constata o scădere dramatica a calității prezentării (de prea multe ori și a conținutului).
  Este păcat de de toată munca de pionierat pe această “nișă”.

 • sudteamromania

  Alt shit îmbrăcat cu alt staniol, androidism…bleah

 • bodoo69

  Salutare daca mai scrii articole doar pentru srb srb sa stii ca noi restul ne suparam.
  Nu ai cum sa tot continui cu continut necorectat si greseli gramaticale.
  Te rugam sa iti trimiti textierul la cursuri. Consideram asta lipsa de respect.
  Cu stima

  (te rog nu mai sterge comentariile care te pot ajuta sa cresti si sa ti imbunatatesti site ul)

 • X1

  😂😂😂

 • George89

  😂😂😂😂

 • ABB

  😂😂😂

 • Srb Srb

  Bubule te-ai suparat?

 • Guldur

  Cine a scris articolul asta ori a facut o la misto, ori trebuie sa mearga la scoala sa repete niste clase gimnaziale.

 • Mateo Karlsson

  :))))))

 • tom’s iphone

  Este, cumva, 1Aprilie?!

 • real

  Se pare ca o sa fie disponibil doar pt. emirate si arabia saudita.
  Probabil e in colaborare cu chinezi de la tcl care au cumparat dreptul de a produce bb.
  Pacat.
  Concurent pt. iphone 8? in niciun caz!

 • Daniel

  Cum naiba sa concureze asta că iPhone 8 când modelul asta de bb este midrange? iPhone e in alta clasa, asta se duelează cu Samsung A5 (2017), P10 lite, astea.

 • ibadea

  Se pare ca in weekend Zaone fumeaza mai mult, pentru el orice telefon lansat este concurent direct iphone 8 si numai iphone 8, restul nu exista… in al doilea rand in titlu este concurent al iphone 8, in continutul textului nu mai este concurent… ca sa nu mai zic de alte titluri “a scazut pretul la gaze, apa si ulei din cauza lui iphone 8”

 • George

  Sunteți niște terminați cei care susțineți IPhone. Sa fim serioși. ..