Blackberry Motion – noul Concurent al iPhone 8

Blackberry Motion se doreste a fi un concurent pentru iPhone 8, noul telefon urmand a avea un ecran care acopera o buna parte din panoul frontal.

Blackberry Motion a fost anuntat in cursul acestei zile de catre compania Blackberry ca un concurent pentru iPhone 8 al celor de la Apple, el avand o serie de functii pe masura. Mai exact, Blackberry Motion este un smartphone care are un ecran ce acopera o buna parte din panou frontal al carcasei, exact la fel precum in cazul iPhone 8, iar aceasta caracteristica pe care majoritatea oamenilor interesati de telefoane o vor avea in vedere la achizitie.

Blackberry Motion a fost prezentat in cadrul saptamaneii tehnologiei GITEX in Dubay, telefonul ruland sistemul de operare Android, insa nu aceasta este una dintre caracteristicile cheie in lupta cu iPhone 8. Ecranul de 5.5 inch care acopera o buna parte din panoul frontal al Blackberry Motion este caracteristica cheie pe care compania Blackberry se bazeaza in a concura cu iPhone 8, dar nu doar cu noul telefon al companiei Apple.

Blackberry Motion este al treilea telefon al canadienilor care vine fara o tastatura fizica, una dintre caracteristicile cheie in era in care Blackberry era compania favorita a gentiilor guvernamentale multumita securitatii. Lipsa tastaturii fizice din telefoanele Blackberry nu a mai fost de mult o problema pentru multa lume, iar Blackberry Motion ar putea fi interesant pentru foarte multi fost si actuali fani ai companiei.

Blackberry Motion – noul concurent al iPhone 8

Blackberry Motion nu va avea hardware de exceptie, asa cum se intampla cu iPhone 8, ci va avea un chip Qualcomm Snapdragon 625, demn de un telefon de clasa medie spre mica. Pe de alta parte, Blackberry Motion va avea o baterie cu capacitate de 4000 mAh, cu peste 2100 mAh mai mare decat cea din iPhone 8, iar aici am putea vorbim despre o schimbare extrem de interesanta din partea canadienilor.

Blackberry Motion va avea si un pret mult mai mic fata de iPhone 8, noul telefon urmand a costa doar 460 de dolari, iar asta ii va atrage atentia unui numar foarte mare de persoane. iPhone 8 nu are un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, dar iPhone X il are, insa Blackberry Motion este un telefon de clasa mult prea mica pentru a putea fi comparat cu telefonul premium al celor de la Apple.

Blackberry Motion poate oferi speranta companiei Blackberry ca poate reveni pe piata cu un telefon care sa merite atentia lumii, dar e greu de spus in ce masura va genera vanzari mari. Blackberry Motion urmeaza sa fie lansat anul acesta pe piata de catre canadieni, data nefiind in acest moment cunoscuta de catre cineva.

Blackberry Motion Concurent iPhone 8