Samsung Galaxy S9 si Noutatile in Premiera

Samsung Galaxy S9 va avea cel putin doua noutati oferite in premiera de catre coreeni, ele urmand a pune in evidenta telefonul in raport cu concurenta.

9

Samsung Galaxy S9 va avea in premiera pentru lumea smartphone doua noutati foarte importante care vor face telefonul sa iasa in evidenta in comparatie cu produsele oferite de concurenta. Vorbim aici in principal despre piata Android, dar in subsidiar si despre iPhone X, pentru ca Samsung Galaxy S9 este gandit pentru a concura cu toate telefoanele pe care concurenta celor din Coreea de Sud le are in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 va avea sigur un chip Qualcomm Snapdragon 845 dezvoltat de catre compania cu care Apple se afla intr-o serie de procese in momentul de fata. Samsung Galaxy S9 va avea in premiera acest chip deoarece productia va fi dedicata complet companiei Samsung la inceputul anului viitor, alti producatori urmand a avea deasemenea posibilitatea de a integra aceasta componenta, dar ceva mai tarziu.

Samsung Galaxy S9 va bloca practic posibilitatea de a folosi acest chip Qualcomm Snapdragon 845 in alte telefoane mobile Android in prima parte a anului viitor, asa cum a facut si Samsung Galaxy S8. Anul trecut cei de la LG au fost obligati sa lanseze LG G6 cu un procesor vechi de un an pentru ca Samsung Galaxy S8 a avut dedicata toata productia Snapdragon 835, iar la fel se va intampla in 2018 cu Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 are cel putin doua noutati oferite in premiera

Samsung Galaxy S9 va pune forta practic producatorii de telefoane Android sa lanseze produse cu specificatii inferioare anul viitor, dar asta doar daca ei vor sa le aduca in acelasi timp pe piata. Cel putin cu premiera pe partea de procesare, Samsung Galaxy S9 va deveni cel mai puternic smartphone Android de pe planeta, insa e putin probabil sa intreaca iPhone 8 si iPhone X in performante prea curand.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea deasemenea si un cititor de amprente integrat in ecran, aceasta fiind o premiera absoluta pentru lumea smartphone, dar tehnologia nu este 100% pregatita. Nu se stie sigur daca Samsung Galaxy S9 va avea cititor de amprenta sub ecran, insa cei de la Samsung lucreaza din greu la implementarea acestei functii, asa ca ramane de vazut la inceputul anului viitor daca ea este pregatita.

Samsung Galaxy S9 va fi smartphne-ul inceputului de an 2018 pentru ca multi fani Android il asteapta, iar ceilalti vor sa vada cum va arata in comparatie cu iPhone X prin ceea ce ofera. Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie deasemenea mai scump decat Samsung Galaxy S8, insa detalii din acest punct de vedere nu se cunosc, desi in urmatoarele luni vom afla probabil mai multe informatii despre asta.

Samsung Galaxy S9 Noutati Premiera