Samsung Galaxy S9 – Lansare Grabita in 2018

Samsung Galaxy S9 va avea parte de o lansare grabita in 2018 de catre compania Samsung, dar va veni cu un nou procesor mult mai performant de la Qualcomm.

Samsung Galaxy S9 va avea parte de o lansare grabita in 2018 de catre compania Samsung, coreenii intentionand sa aduca telefonul ceva mai repede pe piata, probabil pentru a concura cu iPhone X. Informaia vine de la unul dintre cei mai cunoscuti rusi care dezvaluit informatii despre telefoane nelansate, el afirmand ca Samsung Galaxy S9 va ajunge pe piata cu o luna mai devreme decat in mod normal, deci probabil in februarie.

Samsung Galaxy S9 nu va urma soarta Samsung Galaxy S8, care a fost lansat cu o luna intarziere fata de “normal” din cauza problemelor pe care Samsung Galaxy Note 7 le-a avut cu bateriile. In aceasta idee, judecand dupa “normal”, Samsung Galaxy S9 ar trebui sa ajunga pe piata in luna februarie, cu o prezentare ce ar putea avea loc chiar in cadrul Mobile World Congress 2018, care va fi organizat in luna fabruarie.

Samsung Galaxy S9 lansat in februarie pe piata va genera concurenta mult mai mare decat Samsung Galaxy S8 pentru iPhone X, iar implicit vanzarile Apple ar trebui sa fie afectate intr-o anumita masura. Samsung Galaxy S9 este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Samsung in momentul de fata, dar ei vor trebui sa mai astepte pana la inceputul anului 2018 pentru a cumpara viitorul telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 vine mai repede si cu un procesor performant

Samsung Galaxy S9 nu doar ca va fi lansat cu o luna mai devreme decat in mod “normal”, ci va veni si cu un procesor nou pe care Samsung il testeaza in momentul de fata. Mai exact, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa ajunga pe piata cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, acesta fiind creat de catre cei de la Qualcomm pentru a se lupta cu noul chip A11 Bionic lansat de catre Apple acum cateva saptamani.

Samsung Galaxy S9 Lansare Grabita 2018

Samsung Galaxy S9 cu acest noul chip Qualcomm Snapdragon 845 va avea in fata adversari foarte puternici in iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, cu performante exceptionale. Noile telefoane ale companiei Apple umilesc orice smartphone Android in testele sintetice, performantele fiind cu 50% mai bune decat ale lor, iar Samsung Galaxy S9 ar trebui macar sa le egaleze, pentru a nu se face de ras.

Samsung Galaxy S9 va avea exact acelasi design precum Samsung Galaxy S8, iar asta probabil nu surprinde pe nimeni, insa daca va avea un cititor de amprente sub ecran, atunci sigur va fi scump. Samsung Galaxy S9 ar putea fi aproape la fel de scump ca iPhone X pentru ca Samsung sa sugereze ideea ca telefonul este la fel de “premium” ca iPhone, dar ramane de vazut ce va decide.