iPhone este foarte popular in randul tinerilor

iPhone este foarte popular in randul tinerilor americani, telefonul impreuna cu Apple Watch fiind in topul posesiei si intentiei de achizitie pentru viitor.

iPhone este foarte poplar in randul tinerilor, conform unui nou studiu care ne arata ca Apple nu si-a pierdut capacitatea de a atrage noi tinerii catre produsele sale. 78% dintre tinerii americani detin un iPhone, fata de 76% la inceputul acestui an si 74% in aceeasi perioada a anului trecut, cresterea aratand faptul ca noile modele de telefoane sunt atractive pentru tineri, asa cum s-a intamplat si cu restul.

iPhone ramane faorte popular si in ceea ce priveste intentia de achizitie in randul tinerilor, 82% dintre cei din SUA afirmand ca doresc sa cumpere un telefon Apple ca viitor smartphone. Acesta este cel mai mare procent inregistrat vreodata in studiile de acest gen pentru orice telefon, iar fata de cifra precedenta pentru iPhone vorbim despre o crestere de un punct procentual, farte mica.

iPhone este in continuare foarte poplar in randul tinerilor

iPhone este mult mai popular decat Apple Watch in randul tinerilor, ceasul inteligent fiind detinut doar de catre 12% dintre tinerii care au participat la acest studiu. In ceea ce priveste intentia de achizitie pentru Apple Watch vorbim despre un procent de doar 17% in randul tinerilor, ambele procente fiind in crestere fata de 10% si respectiv 13% in cresterile fiind mari din punct de vedere procentual pentru Apple.

iPhone a fost cel mai popular telefon mobil in randul tinerilor chiar din al treilea an dupa lansare, iar popularitatea sa a ramas la un nivel ridicat de-a lungul timpului. Acesta este un semn ca Apple intelege tinerii si stie cum sa-si faca produsele interesante in randul lor, iPhone fiind produsul cel mai important, insa Apple Watch incepe sa creasca in popularitate si va atrage noi tineri, desi nu va ajunge iPhone in vanzari.

“82% of teens expect their next phone to be an iPhone, which is up from 81% in spring 2017, and more importantly, the highest we have ever seen in our survey.”

iPhone tineri