iPhone X – Tim Cook ne Arata cat e de Alunecos

iPhone X apare din buzunarul lui Tim Cook in timpul unui interviu pentru a ne arata cat este de alunecos, presedintele companiei Apple avand un model argintiu.

iPhone X este folosit in mod constant de catre presedintele Apple, Tim Cook, iar in clipul video de mai jos putem vedea si cat de alunecos este noul telefon al celor din Cupertino. Tim Cook a fost prezent ieri pentru lansarea Oxford Foundry, un incubator in care investeste si compania Apple, iar in timpul discutiilor s-a vazut cum incetul cu incetul din buzuarul sau a incercat sa fuga un iPhone X argintiu pe care presedintele Apple il foloseste.

iPhone X a fost anuntat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple pentru lansare la precomandata in data de 27 octombrie si lansare oficiala pep iata in data de 3 noiembrie. Pana in acel punct compania Apple testeaza iPhone X in public atat cu presedintele sau, cat si cu o varietate dintre angajati, unii dintre ei prezentand weekend-ul trecut noul telefon in plina utilizare, spre uimirea tuturor.

iPhone X are o carcasa din sticla si o structura din otel inoxidabil, iar per total se pare ca telefonul nu este prea dornic sa ramana in buzunarele celor care il folosesc. Din ceea ce se vede in clipul video de mai jos, presedintele Apple nu foloseste o husa pentru a proteja iPhone X, iar daca veti fi in aceeasi situatie, atunci exista sanse foarte mari ca telefonul vostru sa incerce sa scape din buzunar in acelasi mod.

iPhone X – Tim Cook ne arata cat e de alunecos

iPhone X are un design extrem de similar cu cel al iPhone 8, camera duala avand o pozitionare diferita, insa in rest vorbim cam de aceleasi materiale folosite si aceleasi portiuni acoperite cu sticla. iPhone 8 nu este chiar atat de alunecos cand este tinut in mana, insa cand il tineti in buzunar s-ar putea sa aveti parte de o experienta similara pe care Tim Cook o are cu al sau iPhone X in clipul de mai sus.

iPhone X s-a plimbat cu Tim Cook zilele acestea prin Europa si, probabil, a ajuns inclusiv la presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cu care presedintele Apple s-a intalnit zilele trecute. Nu este neobisnuit ca Tim Cook sa foloseasca un iPhone X inaintea lansarii din moment ce produsul este dezvoltat de catre compania pe care o conduce si a fost deja prezentat in mod oficial pentru lumea intreaga.

iPhone X este in plin proces de promovare de catre compania Apple cu materiale publicitare in orase importante de pe planeta, iar Tim Cook isi aduce deasemenea contributia. Este foarte posibil sa mai vedem acest iPhone X al lui Tim Cook si in alte imagini in viitorul apropiat, asa ca trebuie doar sa asteptam sa vedem ce alte dezvaluiri vor mai fi.