Steve Wozniak vine in Romania! Vino sa il vezi pe Co-Fondatorul Apple!

Steve Wozniak vine in Romania, co-fondatorul Apple fiind prezent in cadrul Conferintei Globale IAA care se desfasoara intre 24 - 25 octombrie in Bucuresti.

Steve Wozniak, carismaticul co-fondator al companiei Apple, va fi prezent in Romania pe data de 25 octombrie in cadrul conferintei globale IAA, care se desfasoara la Opera Nationala din Bucuresti intre 24 si 25 octombrie. Steve Wozniak este omul pe care toata lumea il stie drept “creierul” din spatele primului calculator personal creat de catre ceea ce avea sa fie compania Apple, impreuna cu Steve Jobs el punand bazele companiei ale caror produse le folosim astazi.

Steve Wozniak a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Steve Jobs si omul cheie in constructia si evolutia companiei Apple in anii ’80, el ramanand un conectat mereu la lumea tehnologiei, in special a produselor Apple. Steve Wozniak este de asemenea cunoscut pentru parerile lipsite de afinitati vis-a-vis de gadget-urile si produsele din industria IT, el criticand fara rezerve inclusiv compania Apple, desi inca este angajat si actionar.

Steve Wozniak Romania

Steve Wozniak vine in premiera in Romania in cadrul conferintei globale IAA, fiind cel mai important membru care a facut, sau face, parte din conducerea companiei Apple si care viziteaza tara noastra. In cadrul conferintei globale IAA, Steve Wozniak va vorbi pe scena intr-un interviu in exclusivitate cu Tom Standage, editor adjunct al The Economist si va prezenta in modul sau caracteristic starea actuala a lumii tehnologice, la nivel global.

Ocazia unica de a-l vedea pe co-fondatorul Apple in Romania

iDevice.ro va fi prezent la Conferinta Globala IAA la care va participa Steve Wozniak, iar tu poti profita de aceasta ocazie, cel mai probabil unica, pentru a-l vedea in persoana. Puteti participa la conferinta cumparand bilete, care pentru comunitatea iDevice.ro beneficiaza de o reducere de 40 de euro fata de pretul standard, iar pentru a obtine reducerea trebuie sa trimiteti un email la adresa ruxandra.radu@iaa.ro cu titlul Cod pentru oferta iDevice, preturile complete fiind disponibile aici pentru conferinta la care ii puteti urmari pe toti cei 17 speakeri.

Ca sa fiu complet sincer cu voi, nu credeam ca voi avea vreodata posibilitatea de a vedea macar pe cineva din conducerea Apple vorbind intr-o conferinta, dar pe Steve Wozniak nici atat. Nu cred ca in afara acestui eveniment voi mai avea o asemenea ocazie de a vedea o persoana atat de importanta pentru existenta Apple si daca vreti sa ascultati si sa vedeti un om care a contribuit intr-adevar la schimbarea lumii in care traim, va recomand sa veniti la conferinta in care Steve Wozniak va fi, cel mai probabil, pentru singura data prezent in Romania.

Separat de panelul in care va fi prezent Steve Wozniak, biletele pentru conferinta globala IAA va permit sa-i urmariti in persoana pe Elena Kudryashova, vice presedinte Procter & Gamble pentru Sud Estul Europei, Mihai Barsan, vice presedinte al divizie de marketing din cadrul Ursus, plus alti speakeri cu o experienta uriasa in lumea marketing-ului, detalii despre agenda fiind disponibile aici.