Prima Pagina iPhone iPhone – Comparatia Tuturor Modelelor Lansate

iPhone – Comparatia Tuturor Modelelor Lansate

iPhone a implinit 10 ani anul acesta, asa ca era normal sa vedem si o comparatie intre toate modelele de telefoane lansate de catre compania Apple din anul 2007 si pana in prezent, iar mai jos puteti vedea cum se prezinta fiecare dintre produsele celor din Cupertino.

iPhone 2G a fost primul model lansat vreodata de catre compania Apple, iPhone 8 Plus fiind ultimul disponibila cum si toate apar intr-o “mega comparatie” care are menirea de a ne arata cat de rapide sunt, cat de bine arata pozele facute cu ele si cat de rapid este Touch ID.

iPhone este cel mai popular model de telefon mobil existent pe piata, iar o comparatie de acest gen este perfect normala pentru a ni se arata ce fel de evolutie au avut telefoanele companiei Apple de-a lungul timpului, in cei 10 ani popularitatea lor crescand constant, aparent fara semne de oprire.

iPhone X nu este prezent in aceasta comparatie pentru ca va fi lansat pe data de 3 noiembrie, dar il vom vedea cu siguranta in alta separata care va fi facuta atunci si vom vedea mai clar cat de mult a evoluat, per total, seria iPhone a companiei Apple in aceasta perioada de timp.

 • Srb Srb

  Ce inseamna sa ai coloana si un traseu sigur…toate urla Apple,si nu alt brand…toate au acelasi ADN, niciunul nu poate fi confundat cu alta mizerie

 • Crs

  Când aveam iOS 9 pozele pe iPhone ieșeau perfect, acum cu iOS 10.3.3 ies groaznic pozele, îmi e și frica sa dau update la 11 nici nu vreau sa ma gândesc cât au mai downgradat camera

 • Srb Srb

  ios11 rezolva problemele din ios10, dar mai bine astepti pana cand apare oficial ios11.1

 • Ovvy Ovvy

  Tu sti ce mizerii folosesc cei de la tine din stol…

 • Puffy Mic

  Am o eroare la iOS 11.0.3, în sensul că îmi apare cum că am o notificare de mesaj necitit, deși nu am unul..Am restartat telefonul, și tot la fel…

 • Alin.M

  ai incercat sa te loghezi afara din iMess si sa dai restart, dupa care sa te loghezi inapoi?

  la mine 11.0.3 a rezolvat o problema cu “locatiile cunoscute” care de cand cu iOS11 nu mai mergeau, ba chiar in 11.0.2 mi-au sters (ascuns) locatiile. acum vad ca au reaparut si merge cum exact cu mergea la inceput.

 • Puffy Mic

  Nu cu iMess am probleme, cu cu mesageria, cred. O să încerc să mă deloghez și o să văd dacă își revine.