iPhone – Comparatia Tuturor Modelelor Lansate

iPhone a implinit 10 ani anul acesta, asa ca era normal sa vedem si o comparatie intre toate modelele de telefoane lansate de catre compania Apple din anul 2007 si pana in prezent, iar mai jos puteti vedea cum se prezinta fiecare dintre produsele celor din Cupertino.

iPhone 2G a fost primul model lansat vreodata de catre compania Apple, iPhone 8 Plus fiind ultimul disponibila cum si toate apar intr-o “mega comparatie” care are menirea de a ne arata cat de rapide sunt, cat de bine arata pozele facute cu ele si cat de rapid este Touch ID.

iPhone este cel mai popular model de telefon mobil existent pe piata, iar o comparatie de acest gen este perfect normala pentru a ni se arata ce fel de evolutie au avut telefoanele companiei Apple de-a lungul timpului, in cei 10 ani popularitatea lor crescand constant, aparent fara semne de oprire.

iPhone X nu este prezent in aceasta comparatie pentru ca va fi lansat pe data de 3 noiembrie, dar il vom vedea cu siguranta in alta separata care va fi facuta atunci si vom vedea mai clar cat de mult a evoluat, per total, seria iPhone a companiei Apple in aceasta perioada de timp.