iPhone X – Cumpara Rapid pentru Livrare Rapida

iPhone X cumpara mai tarziu de deschiderea precomenzilor va fi livrat foarte greu de catre compania Apple din cauza dificultatilor de productie.

iPhone X trebuie cumparat rapid cand va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, altfel riscati sa aveti parte de o livrare foarte tarzie de la Apple. iPhone X cumparat in 27 octombrie chiar cand se deschid precomenzile va ofera o sansa reala de a primi telefonul in data de 3 noiembrie, cand va fi lansat oficial si in Romania, insa daca faceti precomanda mai tarziu, exista riscul mare sa-l primiti foarte tarziu.

iPhone X va fi cumparat de catre foarte multe persoane, poate nu la fel de multe ca in cazul iPhone 8, poate de chiar mai multe, insa stocurile pentru acest model vor fi extrem de reduse. Partenerii companiei Apple au anuntat deja ca vor avea incasari mici in septembrie din cauza problemelor de productie pentru iPhone X, asa ca va trebui sa-l cumperi chiar cand se deschid precomenzile pentru a fi 100% sigur ca il vei primi cand va fi lansat.

iPhone X a avut ieri prezentat faptul ca productia sa a crescut la 400.000 de unitati saptamanal, insuficient pentru toti cei care il vor cumpara, sau mai bine zis precomanda. Productia pentru iPhone X este de 7 ori mai mica decat cea pentru seria iPhone 7 in cursul anului trecut, dar chiar mai mica decat cea pentru seria iPhone 8, asa ca multi dintre clientii cu dorinta de a cumpara iPhone X vor ramane foarte dezamagiti.

Cumpara iPhone X atunci cand se deschid precomenzile pentru a-ti fi livrat rapid

iPhone X este cel mai greu de produs model al iPhone, toti partenerii Apple se plang de asta, numarul de unitati produse zilnic demonstreaza asta, deci cei care-l vor cumpara rapid vor fi norocosi. Daca este sa ne luam dupa ce spun partenerii asiatici ai compainei Apple, nimeni nu va putea cumpara iPhone X cu livrare rapida pana prin martie 2018, acest lucru sugerand ca situatia este atat de trista precum pare.

iPhone X trebuie privit ca un model de iPhone care se va cumpara greu si care va genera cozi mari in fata magazinelor Apple si profit foarte mare pentru bisnitarii din Asia si nu numai. Cred cu siguranta ca vor fi multe persoane care vor cumpara iPhone X pentru a face profit de pe urma telefonului si cred ca preturile de vanzare vor fi colosale imediat dupa lansarea oficiala din SUA si alte tari de pe glob.

iPhone X nu va fi un telefon pe care-l vei putea cumpara usor in Romania, nu cred ca pana in 2018 toti cei care le comanda de la operatori sau magazine vor si primi efectiv produele. Cred ca iPhone X va prezenta cele mai mari dificultati pentru cei care-l vor cumpara din Romania, sau alte tari si trebuie sa fiti pregatiti pentru asta, pentru ca Apple nu va putea onora rapid toate comenzile.

iPhone X cumpara

13 COMENTARII

  1. Da..luați repede…sa nu apucați sa îl vedeți, sa îl testați in prealabil, sa citiți in avans cateva review-uri….o sa fie pentru toată lumea…bani sa fie…

  2. Mie dacă mi-l aduce Iepurașul, de Paste, e perfect. Pana atunci îl vedem, îl pipăim, îl testam și vedem ce și cum. Poate ne place…

  3. Vreau sa comand 2 bucati, unul pentru mine si unu pentru fratele meu, oare care este mai bine sa fac doua comenzi pentru fiecare bucata separat, sau le adaug 2 intr-o singura comanda?ma gandesc ca poate primesc macar unu daca le fac separat.

  4. Și îl vor avea disponibil pentru livrare pentru data de 3? Eu le-aș cere pe amândouă în aceeași comandă. De ce să faci 2 comenzi diferite? Care este avantajul?

  5. Ma gandeam ca avand in vedere ca stocul e destul de limitat, poate daca fac 2 comenzi separate macar una mi se livreaza in data de 3, dar daca fac o singura comanda pentru amandoua tel. poate nu livreaza comanda partial, si desi ajunge unu pe data de 3, imi va intarzia livrarea pana nu au 2 bucs ca sa fie completa comanda.

  6. Nu știu ce politica are Emag, dar in caz ca îți accepta comanda de 2 bucăți, ar trebui sa le trimită pe amândouă in acelas timp și pachet, fiind o singura comanda. Sau ar trebui cumva sa te anunțe înainte de a face plata.