iPhone X – Productia a Crescut, dar Insuficient

iPhone X are productia crescuta substantial de catre compania Apple, insa insuficient de mult pentru a acoperi cererea care exista acum pe piata.

iPhone X are productia crescuta de catre compania Apple si cei de la Foxconn, in momentul de fata fiind fabricate aproximativ 400.000 de unitati in fiecare saptamana de catre chinezi. Vorbim despre aproape 60.000 de unitati ale iPhone X fabricate zilnic de catre cei de la Foxconn, aproape dublu fata de ceea ce se fabrica acum doua saptamani, deci productia a crescut substantial, dar insuficient pentru a acoperi cererea.

iPhone X fabricat in 400.000 de unitati saptamanal ar urma sa fie disponibil in 2 – 3 milioane de unitati pentru lansarea din 3 noiembrie, cifra fiind foarte mica in raport cu cererea. iPhone X are in continuare probleme foarte mari cu productia din cauza camerei TrueDepth pentru care nu exista suficient de multe componente in momentul de fata, asa cum se intampla si acum aproximativ doua saptamani.

iPhone X era produs in 10.000 de unitati zilnic la inceputul lunii septembrie, deci productia a crescut de aproape 6 ori din acel punct si pana acum. Conform celor care ofera informatiile de astazi, productia a crescut recent de la 100.000 de unitati saptamanal la 400.000 de unitati saptamanal, deci e posibil ca Apple sa aiba intre 1 si 1.5 milioane de unitati ale iPhone X fabricate deja pentru lansare.

iPhone X este produs in cantitati mai mari, dar insuficiente

iPhone X este produs in cantitati de 7 ori mai mici decat seria iPhone 7 anul trecut, atunci fiind fabricate 400.000 – 450.000 de telefoane zilnic de catre partenerii Apple. Acum iPhone X este produs in aceeasi cantitate saptamanal, deci vorbim despre stocuri extrem de reduse pentru serie in momentul in care va ajunge pe piata, aceasta urmand a fi o mare dezamagire pentru clientii companiei Apple.

iPhone X a avut productia inceputa cu intarziere din cauza problemelor pe care le-au inregistrat partenerii companiei Apple cau fabricarea componentelor pentru camera TrueDepth. Iata ca acum aceste intarzieri ne arata ca iPhone X nu va putea fi cumparata de oricine si oriunde atunci cand va fi lansat, pe 3 noiembrie, deci trebuie sa ne asteptam ca in fata magazinelor Apple sa vedem cozi foarte lungi atunci.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, inclusiv in Romania, compania Apple luand decizia de a lansa telefonul si in tara noastra din acea data. Din pacate, nu se stie in ce conditii vom putea cumpara iPhone X atunci, pentru ca stocurile vor fi extrem de reduse, dupa cum v-am tot spus, asa ca e posibil sa nu vedeti pana de Craciun livrata o comanda facuta pe 27 octombrie, sau mai tarziu.

iPhone X productia