Prima Pagina Samsung Presedintele Samsung si-a dat Demisia astazi

Presedintele Samsung si-a dat Demisia astazi

Presedintele grupului Samsung si-a anuntat demisia impreuna cu o criza fara precedent prin care trece compania coreeana in acest moment in care o paraseste.

Presedintele Samsung, Kwon Oh-hyun, si-a dat astazi demisia intr-o miscare complet surprinzatoare pentru lumea intreaga, el fiind si vicepresedinte al consiliului de administratie al companiei. Vorbim aici despre presedintele grupului Samsung, cel care controleaza diviziile care produc componente pentru telefoane mobile, telefoane mobile, ecrane pentru diverse gadget-uri si multe alte produse, demisia sa fiind extrem de importanta.

Presedintele Samsung sustine ca demisia sa vine intr-un moment in care compania s-ar afla intr-o criza fara precedent atat in interior, cat si in exteriorul sau. Kwon Oh-hyun nu era doar presedintele grupului Samsung, ci si presedintele Samsung Display, iar demisia sa de astazi se aplica petnru toate pozitiile detinute in grup, inclusiv pentru cea de vicepresedinte al consiliului de administratie al companiei.

Presedintele Samsung si-a dat demisia la foarte scurt timp dupa ce compania a anuntat profit record pentru ultimul trimestru fiscal, deci toata lumea este complet debusolata cu privire la ceea ce se intampla in companie. Intr-o declaratie data impreuna cu demisia, presedintele Samsung spune ca grupul are nevoie de un lider noi mai mult ca oricand, insa detalii cu privire la criza din companie nu au fost oferite.

Presedintele Samsung si-a dat demisia astazi

Presedintele Samsung nu a spus clar prin demisia sa care este criza fara precedent al grupului, insa el face cu siguranta referire la pedeapsa cu inchisoarea primita de “mostenitorul grupului”. Lee Jae-yong, mostenitorul imperiului Samsung, si conducator al consiliului de administratie, a fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea pentru dare de mita si alte infractiuni, deci demisia actualului presedinte are cel mai probabil legatura cu asta.

“It is something I had been thinking long and hard about for quite some time. It has not been an easy decision, but I feel I can no longer put it off. As we are confronted with unprecedented crisis inside out, I believe that time has now come for the company start anew, with a new spirit and young leadership to better respond to challenges arising from the rapidly changing IT industry.””

Demisia presedintelui Samsung va avea un impact majora asupra modului in care va functiona compania in urmatoarele luni, ea urmand a trece printr-un proces masiv de reconfigurare. Presedintele Samsung a spus ca demisia sa trebuie sa faca loc unui nou lider care sa restructureze grupul Samsung, deci ne putem astepta la si mai multe demiteri si schimbari a culturii in baza careia functioneaza compania Samsung.

Kwon Oh-hyun a fost presedinte al Samsung timp de peste 5 ani inainte de a isi anunta demisia si este presedinte al Samsung Display de anul trecut, deci are o vasta experienta in domeniu. Demisia de astazi a presedintelui Samsung prefigureaza o posibila accentuare a crizei fara precedent prin care trece grupul, iar asta i-ar putea afecta pozitia dominanta in diverse piete de pe planeta in urmatorii ani, dar numai daca noul lider nu va gestiona cum trebuie schimbarile.

Samsung demisia

 • Srb Srb

  Probabil il macina in interior.

 • rbr

  …Sau in (din) exertrior

 • Filip

  După iPhone X si eu mi-aș fi dat demisia.😁

 • Jony Ive când își da demisia? iPhone X, pe alb/argintiu, are un design oribil pe spate. Pe lângă faptul ca acea camera este ieșită din carcasa, mai este și pe negru, ca sa sara și mai mult in evidentă. Pe varianta mai închisă nu este chiar atât de evident.

 • radu

  nu te lua de apple ca se supara srb

 • ChepeHingherul

  Fara Jony Ive Apple nu ar mai avea farmec! Si mie chiar imi place camera neagra pe telefonul silver:)).

 • George89

  Oricum nu mai are pentru ca Apple chiar nu e e cum era odată

 • ChepeHingherul

  E si normal. Tehnologia avanseaza nici nu mai au cum sa fie doar ei inovatori.

 • V.P

  Nu mai apare nici macar in prezentarile Apple , chiar avea nevoie Apple de el cand au prezentat iPhone X .

 • bdanut84

  Când ziceam ieri ca nu are chiar cel mai reușit design, ma contraziceai 🙂

 • Viorel Predatorul

  Aş spune că Jony Ive strică intenționat designul iPhone-ului, ca să înregistreze vânzări slabe și Apple să îl dea jos pe Cuc pentru slabe performanțe.
  Jony nu est prost, îl f..te pe la spate pe Cuc, iar ăsta e prea prost să își dea seama, ba chiar îi place.

 • 😀😀😀