iOS 11 e Instalat pe mai multe iDevice-uri decat iOS 10

iOS 11 este instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 10, compania Apple putandu-se lauda intr-un final ca rata de adoptie a crescut.

iOS 11 este instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 10 in momentul de fata, rata de adoptie a noii versiuni a sistemului de operare ajungand la 48% in momentul de fata, cu doar 1% mai mare decat baza de clienti Apple care inca mai folosesc iOS 10 in produse.

iOS 11 a fost instalat de aproape jumatate dintre utilizatorii iPhone si iPad la o luna dupa ce a fost lansat oficial de catre compania Apple, rata de adoptie fiind mica in comparatie cu ceea ce am vazut anul trecut pentru iOS 10, dar exista si o explicatie logica pentru ceea ce se intampla.

iOS 11 nu a avut parte de o rata de adoptie mai buna decat iOS 10 si pentru vanzarile seriei iPhone 8 au fost mai mici decat cele ale seriei iPhone 7, iar iPhone X inca nu a fost lansat, deci iOS 11 a fost instalat mai greu pe vechile terminale, ajungand abia acum din urma iOS 10.

iOS 11 a ajuns sa fie instalat pe 48% dintre iPhone, iPad si iPod Touch si pentru ca Apple a lansat atat de multe actualizari in ultima perioada, cei din Cupertino oferind 3 oficiale si inca 4 pentru versiuni beta, deci utilizatorii au fost bombardati cu cereri de a face actualizari pe telefoane.

iOS 11 va ajunge sa fie instalat pe si mai multe iDevice-uri dupa ce iPhone X va fi lansat si oamenii vor cumpara telefonul in milioane peste milioane de unitati, insa intre timp compania Apple va oferi si alte actualizari pentru clientii din lumea intreaga.

ios 11 instalat

4 COMENTARII