iOS 11 e Instalat pe mai multe iDevice-uri decat iOS 10

iOS 11 este instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 10, compania Apple putandu-se lauda intr-un final ca rata de adoptie a crescut.

4

iOS 11 este instalat pe mai multe iPhone, iPad si iPod Touch decat iOS 10 in momentul de fata, rata de adoptie a noii versiuni a sistemului de operare ajungand la 48% in momentul de fata, cu doar 1% mai mare decat baza de clienti Apple care inca mai folosesc iOS 10 in produse.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

iOS 11 a fost instalat de aproape jumatate dintre utilizatorii iPhone si iPad la o luna dupa ce a fost lansat oficial de catre compania Apple, rata de adoptie fiind mica in comparatie cu ceea ce am vazut anul trecut pentru iOS 10, dar exista si o explicatie logica pentru ceea ce se intampla.

iOS 11 nu a avut parte de o rata de adoptie mai buna decat iOS 10 si pentru vanzarile seriei iPhone 8 au fost mai mici decat cele ale seriei iPhone 7, iar iPhone X inca nu a fost lansat, deci iOS 11 a fost instalat mai greu pe vechile terminale, ajungand abia acum din urma iOS 10.

iOS 11 a ajuns sa fie instalat pe 48% dintre iPhone, iPad si iPod Touch si pentru ca Apple a lansat atat de multe actualizari in ultima perioada, cei din Cupertino oferind 3 oficiale si inca 4 pentru versiuni beta, deci utilizatorii au fost bombardati cu cereri de a face actualizari pe telefoane.

iOS 11 va ajunge sa fie instalat pe si mai multe iDevice-uri dupa ce iPhone X va fi lansat si oamenii vor cumpara telefonul in milioane peste milioane de unitati, insa intre timp compania Apple va oferi si alte actualizari pentru clientii din lumea intreaga.

ios 11 instalat