iOS 11 – De ce sunt Bune Actualizarile Dese

iOS 11 este actualizat des pe iPhone si iPad de catre compania Apple, insa acesta este un lucru bun pentru ca se rezolva probleme de functionare si securitate.

iOS 11 a fost lansat acum aproape o luna de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar pana in prezent am avut nu mai putin de 7 versiuni noi oferite pentru clienti. iOS 11.0.1, iOS 11.0.2, iOS 11.0.3, iOS 11.1 beta 1, iOS 11.1 public beta 1, iOS 11.1 beta 2 si iOS 11.1 public beta 2 au fost lansate in urma iOS 11 de catre compania Apple, ea rezolvand o gama variata de probleme si implementand unele functii noi.

iOS 11 are parte de foarte multe actualizari pentru ca iPhone si iPad sunt folosite in numar tot mai mare de tot mai multi oameni si in tot mai multe configuratii diferite, pe tot mai multe retele diferite. Din aceasta cauza, compania Apple nu poate lansa un sistem de operare perfect, complexitatea aducand si probleme de utilizare pentru iPhone si iPad, asa ca iOS 11 a avut parte de foarte multe actualizari in doar o luna.

iOS 11 are parte de multe actualizari si acesta este un lucru foarte bun pentru toata lumea, deoarece aceasta este o dovada a faptului ca Apple pune foarte mare pret pe utilizatori. Actualizarile dese ale iOS 11 sunt un semn ca Apple vrea sa rezolve in mod constant problemele raportate de catre cei care folosesc iPhone sau iPad in lumea intreaga, iar pana in momentul lansarii versiunii finale a iOS 11.1 ne mai putem astepta la actualizari.

iOS 11 – de ce sunt bune actualizarile dese

iOS 11 nu este un sistem de operare perfect, dar in contrast cu Android are parte de rezolvarea mult mai rapida a problemelor raportate de catre utilizatori. Stim cu totii ca in Android e nevoie de luni de zile pentru a primi actualizari cu rezolvari ale problemelor de securitate si functionare, insa compania Apple ne-a aratat, din nou, cu iOS 11 ca vrea sa rezolve problemele cat se poate de rapid pentru clienti.

iOS 11

iOS 11 face parte dintr-o strategie interesanta a Apple, ea fiind implementata dupa lansarea iOS 7 si iOS 8, doua dintre sistemele de operare cu cele mai multe probleme. de atunci, cei de la Apple lanseaza in mod constant versiuni noi ale iOS, atat publice, cat si beta, actualizarile dese fiind foarte bune pentru ca rezolva probleme existente, iar pentru iOS 11 am avut nevoie de aceste rezolvari foarte rapid.

iOS 11 nu va avea vreodata toate problemele rezolvate, pentru ca e imposibil sa repari tot cand ai atat de multe componente integrate intr-un sistem de operare, dar si atat de multe configuratii. iOS 11 va fi actualizat constant de catre Apple pana va ajunge la un grad de stabilitate mai mare, adica undeva prin 2018, dar nu trebuie sa va temeti de instalarea actualizarilor, pentru ca 90% dintre ele aduc imbunatatiri.

40 COMENTARII

  1. Zaone dacă ar ieși tim in pulblic și ar recunoaște oficial ca iph8+ explodează cred ca in secunda 3 ai scrie și tu un articol despre faptul ca e bine ca explodează iph8+…..

  2. Cum să nu aibă probleme? Că mie îmi schimbă fundalul pe lockscreen cu cel standard de fiecare dată când dau scot telefonul din modul Economisire maximă. Mi se întâmplă doar pe 7.0 (Nougat), pe 6.0.1 nu mi se întâmpla. Telefonul este un Samsung Galaxy S6.

  3. VP … au si ei probleme ca doar nu e “cel mai avansat os din lume ” ???
    Astia cu cel mai avansat “OS” din lume nu ar trebui sa aibe … dar mai nou arunca oase si maidanezii fug dupa ele…

  4. Salutare. Am si eu o mica nelamurire, am inclus in abonamentul orange acea optiune cu “movie go”, dar cand incerc sa dau play imi spune “acest continut nu poate fi inchiriat pe IOS”. Stie cineva ce inseamna sau daca pot face ceva? Inca nu am sunat la orange sa pun o intrebare.

  5. Sunt bune actualizatile,dar parca atât de multe beta devin enervante(postat de pe iPhone 7 red producție,11.0.3)….pentru cârcotași.

  6. Daca ios 11 va fi stabil “undeva prin 2018”, tot undeva prin 2018 va apare ios 12 care va fi stabil undeva prin 2019 si tot asa….IOS a ajuns cel mai varza sistem de operare

  7. Sunt bune pentru ca sunt pe ios..daca sunt pe android..e ca sunt incapabili aia sa ofere ceva bun din prima. Oricum e de rasul curcilor..anul asta au fost 40 de actualizari..si tot in beta suntem

  8. aici ai dreptate. ar trebui sa apara un nou IOS odata la 2 ani. cand in sfarsit ios merge foarte bn apare o noua varianta ( ex: ios 10.3.3 si ios 11 )

  9. Cum sa nu? Pai cum altfel sa fi putut instala iOS 11? Are A7 pe 64 cu M7 coprocesor de mișcare.
    Voyo e de vina,tre sa-și upgradeze aplicația sa fie compatibila cu iOS 11.

  10. stiam ca singura cerinta stricta intre ios10 si ios11, este ca aplicatia sa fie pe 64 bit…altfel daca este deja, nu inteleg de ce nu merge ?!

  11. Eu de prin 2010 de când folosesc (numai) IPhone pun toate actualizările la zi și device- urile merg întotdeauna (foarte) bine..!

  12. De-acord cu Aurelian.
    Și multe din “features” astea, nu te prea ajută cu nimic. Vorbesc în numele meu. Nu zic că altora nu le sunt de folos.
    Dar era mult mai bine cand au fost mai puține și iOS-ul mult mai stabil

  13. Mie mi se pare o tâmpenie sa fii nevoit sa dai factory reset după orice update!

    Eu merg cu iOS 7 de pe 5S fără sa fi dat vreodată o resetare la ceva, pur și simplu restore din iCloud (50GB/1$) la fiecare tel nou și gata.

    Când aud acest sfat cu “da factory reset sa rezolvi problema x”, ma gândesc la niște ratați care nu sunt capabili sa rezolve o problema. Eu nu am avut nevoie niciodată de fr pe iOS, iar la Android dădeam când îmi schimbat vreun firmware și nu mergea altfel.

    Așa că terminați cu factory rahat ca nu mai suntem în 2000, pune-ți mana și învățați sa va folosiți telefoanele, altfel renunțați și vorbiți în pana mea la fix (dacă mai exista și asta)

  14. De la ultimul update mi se întâmplă ceva ciudat, respectiv nu mai functioneaza silent ul. Dau pe silent și cu toate astea imi sună. In app facebook cand e pe silent nu se aude nimic la video uri, in schimb daca ma suna ceva ….. A mai pățit cineva?

  15. Atunci nu se lansa o versiune de ios iar la scurt timp o scoteau de pe piata. Atunci puteai sa te folosesti de functia Cellular. S-au schimbat extrem de multe lucruri de atunci, din pacate in rau. Aveai tot cam atatea telefoane. Iar iphone-ul 4S mergea identic cu iphone 5 cu memorie de ram dubla si cpu mai bun.