iOS 11 – De ce sunt Bune Actualizarile Dese

iOS 11 este actualizat des pe iPhone si iPad de catre compania Apple, insa acesta este un lucru bun pentru ca se rezolva probleme de functionare si securitate.

40

iOS 11 a fost lansat acum aproape o luna de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar pana in prezent am avut nu mai putin de 7 versiuni noi oferite pentru clienti. iOS 11.0.1, iOS 11.0.2, iOS 11.0.3, iOS 11.1 beta 1, iOS 11.1 public beta 1, iOS 11.1 beta 2 si iOS 11.1 public beta 2 au fost lansate in urma iOS 11 de catre compania Apple, ea rezolvand o gama variata de probleme si implementand unele functii noi.

iOS 11 are parte de foarte multe actualizari pentru ca iPhone si iPad sunt folosite in numar tot mai mare de tot mai multi oameni si in tot mai multe configuratii diferite, pe tot mai multe retele diferite. Din aceasta cauza, compania Apple nu poate lansa un sistem de operare perfect, complexitatea aducand si probleme de utilizare pentru iPhone si iPad, asa ca iOS 11 a avut parte de foarte multe actualizari in doar o luna.

iOS 11 are parte de multe actualizari si acesta este un lucru foarte bun pentru toata lumea, deoarece aceasta este o dovada a faptului ca Apple pune foarte mare pret pe utilizatori. Actualizarile dese ale iOS 11 sunt un semn ca Apple vrea sa rezolve in mod constant problemele raportate de catre cei care folosesc iPhone sau iPad in lumea intreaga, iar pana in momentul lansarii versiunii finale a iOS 11.1 ne mai putem astepta la actualizari.

iOS 11 – de ce sunt bune actualizarile dese

iOS 11 nu este un sistem de operare perfect, dar in contrast cu Android are parte de rezolvarea mult mai rapida a problemelor raportate de catre utilizatori. Stim cu totii ca in Android e nevoie de luni de zile pentru a primi actualizari cu rezolvari ale problemelor de securitate si functionare, insa compania Apple ne-a aratat, din nou, cu iOS 11 ca vrea sa rezolve problemele cat se poate de rapid pentru clienti.

iOS 11

iOS 11 face parte dintr-o strategie interesanta a Apple, ea fiind implementata dupa lansarea iOS 7 si iOS 8, doua dintre sistemele de operare cu cele mai multe probleme. de atunci, cei de la Apple lanseaza in mod constant versiuni noi ale iOS, atat publice, cat si beta, actualizarile dese fiind foarte bune pentru ca rezolva probleme existente, iar pentru iOS 11 am avut nevoie de aceste rezolvari foarte rapid.

iOS 11 nu va avea vreodata toate problemele rezolvate, pentru ca e imposibil sa repari tot cand ai atat de multe componente integrate intr-un sistem de operare, dar si atat de multe configuratii. iOS 11 va fi actualizat constant de catre Apple pana va ajunge la un grad de stabilitate mai mare, adica undeva prin 2018, dar nu trebuie sa va temeti de instalarea actualizarilor, pentru ca 90% dintre ele aduc imbunatatiri.