iPhone X si Masura Disperata a Apple

iPhone X are parte de o masura disperata a companiei Apple, ea contractand un partener vechi pentru a fabrica noi componente extrem de importante.

iPhone X are parte de o masura disperata luata de catre compania Apple pentru a se asigura ca productia noului telefon va fi la nivelul pe care ea il doreste in momentul de fata. Mai exact, compania Apple a luat decizia disperata de a apela la un alt partener al sau pentru a produce camere 3D pentru iPhone X incepand chiar de luna aceasta, presedintele ei confirmand totul pentru presa asiatica saptamana aceasat.

iPhone X urmeaza sa aiba unele componente ale camerei TrueDepth produse de catre Largan, companie de la care Apple cumpara deja lentile pentru camere, dar si alte componente ale iPhone. Avand in vedere ca actualii parteneri ai companiei Apple nu sunt capabili sa produca suficient de multe componente pentru camera TrueDepth, cei din Cupertino sunt fortati sa apeleze la masuri disperate pentru a creste productia.

iPhone X cu componente produse de catre Largan pentru camera TrueDepth va ajuta compania Apple sa isi creasca substantial productoa de telefoane peste cifra de 400.000 de unitati pe saptamana. Cu ajutorul largan, cei de la Apple ar putea ajunge la o productie saptamanala de peste 1 milion de unitati ale iPhone X pana

iPhone X si masura disperata a Apple

iPhone X a generat interes foarte mare pentru modulele 3D pentru camere dedicate telefoanelor mobile, iar cei de la Largan, ca si alte companii, vor profita din plin de acest lucru. Dupa cumpania Apple, producatorii de telefoane Android vor dori deasemenea sa implementeze module 3D pentru camerele propriilor telefoane mobile, astfel ca iPhone X va fi doar inceputul unei revolutii majore in industrie.

“Lens module maker Largan Precision has been developing 3D sensing solutions for smartphones, according to company CEO Lin En-ping. Demand for 3D sensing is expected to grow following Apple’s adoption of 3D face ID biometrics sensor for the iPhone X.”

iPhone X are nevoie disperata de componente pentru a fi produs in cantitati suficiente pentru a fi acoperita cererea de pe piata, insa compania Apple nu reuseste deocamdata sa le adune. Cei de la Foxconn au ramas foarte mult in urma cu productia iPhone X din cauza problemelor cu componentele pentru camera TrueDepth, iar asta afecteaza in final compania Apple si clientii care vor dori noul telefon.

iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie de catre compania Apple, insa desigur ca nu va fi disponibil in cantitati suficiente pentru a multumi pe toata lumea, deci este de asteptat sa apara plangeri. iPhone X este cel mai asteptat telefon mobil al momentului, dar este si cel mai greu de produs, compania Apple avand in fata un numar foarte mare de clienti dornici sa-l cumpere, dar care nu-l vor gasi in cantitatile dorite.

iphone x apple