iOS 11.0.3 – Schimbarea Cea mai Buna pe iPhone

iOS 11.0.3 are cea mai buna schimbare pentru iPhone facuta de catre compania Apple, ea demonstrand ca pune pret pe experienta clientilor din lumea intreaga.

iOS 11.0.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch saptamana trecuta, luand foarte multa lume prin surprindere deoarece a venit la o saptamana distanta de iOS 11.0.2. Ei bine in clipul video de mai jos vedem cateva comparatii intre iOS 11.0.3 si iOS 11.0.2 in ceea ce priveste performantele pe iPhone, iar dupa cum puteti observa, noua versiune este mai rapida decat cea veche.

iOS 11.0.3 porneste mai rapid decat iOS 11.0.2 si deschide multe aplicatii mai repede, afisand unele informatii mai repede, sau ofera acces la unele functii mai repede. Chiar si atunci cand o aplicatie este accesata mai rapid pe iOS 11.0.2 decat pe iOS 11.0.3, ea se se deschide si afiseaza informatiile simultan pe ambele, sugerand faptul ca in noua versiune lucrurile sunt mai rapid decat in cea veche a Apple.

iOS 11.0.3 este mai rapid decat iOS 11.0.2 pe iPhone

iOS 11.0.3 nu a avut anuntate de catre compania Apple decat rezolvari pentru probleme de functionare, deci repararea unor buguri care au fost raportate pe iPhone si iPad. Ei bine, iata ca spre deosebire de iOS 11.0.2, iOS 11.0.3 imbunatateste si performantele pentru telefoanele iPhone, iar in cazul tabletelor iPad ar trebui sa fie o situatie similara deoarece, probabil, lucrurile stau la fel si pe tablete.

iOS 11.0.3 nu doar ca imbunatateste simtitor performantele iPhone, dar aduce un spor si pentru autonomia bateriei pe unelte telefoane ale companiei Apple. Vorbim aici despre iPhone 8 si iPhone 8 Plus, in cazul acestora iOS 11.0.3 putand creste autonomia cu pana la 2 ore pentru utilizare, insa pe vechile modele ale iPhone s-ar putea sa nu sesizati vreo diferenta, dar macar veti avea autonomie mult mai buna.