iPhone 8 – Vanzari mai slabe decat iPhone 7

iPhone 8 inregistreaza vanzari mai slabe decat iPhone 7 conform analistilor americani, acestia afirmand ca vechiul model este mai popular decat cel nou.

iPhone 8 s-ar vinde mai prost decat iPhone 7 conform analistilor americani, acestia verificand vanzarile noului model de telefon Apple in unele magazine ale operatorilor de telefonie mobila. Vorbim aici despre verificari facute in SUA pentru vanzarile iPhone 8 si iPhone 7, insa rezultatul este unul complet surprinzator, chiar daca vorbim totusi despre o situatie care nu este chiar atat de greu de crezut acum.

iPhone 8 s-ar vinde mai prost decat iPhone 7 in momentul de fata pentru ca este mai scump decat modelul lansat anul trecut si pentru ca nu aduce foarte multe noutati importante. Mai mult decat atat, multa lume asteapta lansarea iPhone X, nu a iPhone 8, asa ca unii dintre cei care nu au bani sa cumpere modelul mai scump, refuza sa cumpere si modelul internediar lansat de catre compania Apple.

iPhone 8 este vazut de catre unii clienti ca neavand suficient de multe schimbari importante pentru a justifica o achizitie in detrimentul iPhone 7 in aceasta toamna. Practic, pretul este cel care-i ajuta pe multi sa ignore iPhone 8 in favoare iPhone 7, diferenta de pret intre cele doua modele ale iPhone fiind de 150 de dolari in SUA, mai mare decat cea dintre iPhone 8 si iPhone X in magazinele Apple.

iPhone 8 – Vanzari mai slabe decat iPhone 7

iPhone 8 nu are parte nici de promotiile care au fost oferite anul trecut pentru iPhone 7 de catre compania Apple, dar acest lucru este destul de normal in acest punct. Pana si cei de la Apple doresc sa vada vanzari bune pentru iPhone X cand va fi lansat, asa ca a promova iPhone 8 intens in acest moment ar putea afecta vanzarile viitorului model de telefon pregatit pentru lansare globala.

“Many respondents indicated that a meaningful portion of customers are buying iPhone 7 in lieu of the new iPhone 8, given the lack of significant enhancements in the new phone. While carriers continue to offer promotions for the new iPhone 8, they have been much more modest compared to the iPhone 7 launch last year.”

iPhone 8 are vanzarile proaste determinate in baza a ceea ce se inregistreaza in momentul de fata prin intermediul magazinelor operatorilor de telefonie mobila din SUA. Nu se stie cat de bine, sau prost, se vinde iPhone 8 in cadrul magazinelor companiei Apple, dar exista sansa ca diferentele dintre vanzarile acestui telefon si cele ale iPhone 7 sa fie mici, sau poate chiar inexistente.

iPhone 8 cu vanzari mai slabe decat ale iPhone 7 imediat dupa lansare este o afirmatie foarte curajoasa facuta de catre analistii americani, insa trebuia sa ne asteptam si la asta. Compania Apple nu-si va apara telefonul iPhone 8 in fata analistilor, asa ca ramane doar sa vedem cine are dreptate in momentul in care cei din Cupertino vor anunta rezultatele financiare pentru T3 2017.

iPhone 8 Vanzari slabe iPhone 7

6 COMENTARII

  1. Cum am mai zis , 4 ani la rând același design e prea mult. Poate la aniversarea de 20 de ani de la lansarea primului iPhone mai schimba din nou designul.

  2. Eu zic ca iphone 7 este un telefon foarte bun daca il ai si nu justifica trecerea la iphone 8. Daca se face trecerea de la 6s in sus, da, atunci cumperi iphone 8! Simplu…

  3. Eu am iPhone 6 Plus acuma si vreau sa cumpar iPhone X si nu pe 8 Plus deoarece arata la fel si nimic schimbat mult decat wireless charging si sticla pe spate.