iPhone X – Primele Unitati Trimise spre Europa

iPhone X a inceput deja sa fie livrat de catre compania Foxconn catre magazinele Apple din Europa si Orientul Mijlociu, dar numarul de unitati este mic.

iPhone X are deja primele unitati trimise spre Europa de catre Foxconn, partenerul companiei Apple care produce noul telefon pentru cei din Cupertino, insa cantitatile sunt foarte mici. iPhone X este expediat in loturi de cate doar cateva zeci de mii de unitati de catre cei de la Foxconn, iar asta da de inteles ca vom avea intr-adevar parte de o lansare cu foarte multe probleme in 3 noiembrie.

iPhone X a fost deja expediat intr-un lot de 46,500 de unitati catre Olanda si Emiratele Arabe unite de catre fabricile Foxconn din Zhengzhou si Shanghai, alte loturi urmand a fi trimise curand. In Olanda este hubul central al Apple pentru produsele venite din China, iar acest lot trimis acum a fost cel mai probabil expediat cu avionul pentru ca telefoanele iPhone X sa ajunga cat se poate de repede acolo.

iPhone X a fost expediat intr-un numar extrem de mic de unitati de catre cei de la Foxconn, deoarece acele 46,500 de unitati au fost cel mai probabil impartite intre continentul european si Orientul Mijlociu. 46,500 de unitati ale iPhone X nu vor acoperi nici macar precomenzile pentru tari precum Franta, Germania, sau Marea Britanie, asa ca vor fi cel mai probabil expediate si alte cateva sute de mii de unitati.

Primele unitati ale iPhone X au fost expediate in cantitati extrem de mici

iPhone X va fi pus spre precomanda in 27 octombrie, iar pana atunci vom auzi si despre multe alte unitati pe care cei de la Foxconn le vor trimite catre magazinele Apple. Recent cei de la Foxconn au crescut productia de telefoane iPhone X de la 100.000 unitati saptamanal la 400.000 de unitati saptamanal, dar va fi nevoie de mult mai mult pentru ca toti clientii Apple dornici sa cumpere telefonul sa si poata sa o faca.

„Foxconn Electronics (Hon Hai) has started shipping iPhone X devices, with the first batch of 46,500 units already being shipped out from Zhengzhou and Shanghai to the Netherlands and United Arab Emirates (UAE), respectively, according to a China-based Xinhuanet.com report.”

iPhone X trimis in doar 46.500 de unitati catre doua zone geografice importante ale Apple sugereaza faptul ca zvonurile aparute pana acum privind productia au fost exagerate. Exagerarea vine de la faptul ca in realitate productia iPhone X ar putea fi cu mult mai mica decat ceea ce stiam, adica 10.000 de unitati zilnic la inceputul lunii septembrie, realitatea fiind ca productia ar fi sub aceasta cifra.

iPhone X disponibil in mai putin de 1 milion de unitati in momentul lansarii va fi un esec major din partea Apple, iar acele perioade de livrare estimate a se intinde pana in primavara 2018, ar putea fi mai lungi. Cred ca iPhone X va fi si mai greu de gasit decat isi imagineaza multi, iar ceea ce am vazut anul trecut cu versiunea jet black a iPhone 7 Plus va fi de fapt „o nimica toata”.

iPhone X unitati europa

Articolul precedentKRACK – Protocolul WPA2 pentru Wi-Fi a fost Spart
Articolul următoreMAG – Reduceri IT & Mobile Days de Octombrie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.