Samsung Galaxy S9 Noutati in Lupta cu iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea noutati majore in 2018 pentru a putea contra in mod eficient iPhone X la inceputul anului viitor, concurenta fiind extrem de mare.

Samsung Galaxy S9 va avea cel putin doua noutati majore in lupta cu iPhone X din cursul anului 2018, telefonul mobil al celor de la Samsung urmand a fi extrem de cautat de catre clienti. Totusi, pentru a avea succes, Samsung Galaxy S9 trebuie sa aduca si functii importante care sa justifice pretul pe care cei de la Samsung il vor cere, acesta putand fi foarte apropiat de cel pe care il percepe compania Apple pentru iPhone X.

Samsung Galaxy S9 va avea in primul rand noi chip-uri performante cu procesoare care ar trebui sa concureze de la egal la egal cu chip-ul A11 Bionic folosit in iPhone X. Vorbim aici despre un chip Qualcomm Snapdragon 845 si un nou chip Exynos 9810 pe care Samsung Galaxy S9 le va avea integrate, primul fiind fabricat de catre Qualcomm, iar al doilea de catre Samsung exclusiv pentru telefoanele pe care le vinde.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de exclusivitate la inceputul anului 2018 pentru productia Snapdragon 845, iar impreuna cu Exynos 9810 ar putea pune probleme serioase pentru iPhone X. Samsung Galaxy S9 cu performante exceptionale va putea concura serios cu iPhone X la inceputul anului viitor, dar daca nu-i va fi macar egal in performante, atunci va fi o imensa dezamagire pentru toti cei care asteapta lansarea sa.

Samsung Galaxy S9 si noutatile pregatite in lupta cu iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea pe de alta parte fie un cititor de amprente integrat in ecran, fie un sistem de recunoastere faciala, poate, apropiat de Face ID din iPhone X. Samsung Galaxy S9 nu va putea copia Face ID in totalitate pentru ca iPhone X acapareaza intreaga productie de componente pentru camera 3D frontala, asa ca Samsung va trebui sa devina foarte inventiva cu telefonul pe care-l produce.

Samsung Galaxy S9 va avea si o camera duala integrata de catre cei de la Samsung, ea trebuind sa fie cel putin la fel de buna precum cea de anul acesta pentru a putea intrece iPhone X. Acum telefoanele Samsung si iPhone sunt egale in ceea ce priveste calitatea camerelor, iar Samsung Galaxy S9 ar trebui sa isi depaseasca conditia pentru a putea atrage clienti de la Apple si iPhone X.

Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie lansat de catre compania Samsung la inceputul lunii martie a anului viitor, corenii grabind lansarea telefonului din cauza aparitiei iPhone X. E posibil ca lansarea Samsung Galaxy S9 sa fie amanata daca nu vor fi pregatite in timp util toate functiile majore pentru el, dar totul depinde de inginerii Samsung si ceea ce pot realiza ei pana in primavara anului 2018.

Samsung Galaxy S9 Noutati