iPhone X apare in noi Imagini Inaintea Lansarii

iPhone X apare in noi imagini inaintea lansarii, telefonul fiind utilizat in lumea reala de catre angajatii companiei Apple pentru a descoperi eventuale buguri.

iPhone X continua sa apara in noi imagini inaintea lansarii oficiale, compania Apple parand sa fi oferit noul telefon unui numar foarte mare de persoane care trebuie sa il testeze inainte ca el sa fie in mod oficial pus in vanzare pentru clientii care sunt foarte interesati sa-l cumpere.

iPhone X este prezentat in cateva imagini surprinse in Italia, China si San Francisco, iar interesant este faptul ca pe unul dintre telefoane este vizibil un marcaj care spune ca telefonul este proprietatea companiei Apple si ca datele disponibile in el sunt confidentiale.

iPhone X a fost prezentat oficial in data de 12 septembrie de catre compania Apple si urmeaza sa fie pus in vanzare pentru lumea intreaga incepand cu data de 3 noiembrie, insa in 27 octombrie el ar trebui sa fie oferit pentru precomanda in multe tari de pe glob, inclusiv in Romania.

iPhone X a avut pana acum dezvaluit de acest tip de imagini o surpriza pregatita de catre compania Apple, mai exact o serie de wallpaper-uri dinamice pe are cei din Cupertino nu le-au dezvaluit in conferinta pentru prezentarea noului telefon, asa ca va fi interesant de vazut ce alte surprize mai au ei pregatite.

iPhone X imagini 1

iPhone X imagini 2

iPhone X imagini 3

iPhone X imagini 4

26 COMENTARII

  1. Toate telefoanele aratand aproximativ la fel pe fata acel decupaj iese in evidenta si poti sa ti dai seama cu usurinta ca e iphone x:). Stie Apple ce face

  2. hhahhh aia cu note 8 viseaza….oricum la ce proportii are, ala mi se pare fake, totusi lungimea oficiala la iphone x este de circa 144mm ala pare lungime de note 8

  3. Ieși din cretacic baiatu’ și de sub influența celor ce “are valoare”, da, sunt unii care merg cu metroul, altii doar cu bicicleta sau skate electric etc , oameni extrem de populari/influenți/împliniți material … mi-e si rusine sa citesc postările voastre

  4. exact pe principiul “iphone X apare intr-o noua imagine”. De unde stim daca e real? …si nu-mi permit sa fac pe nimeni prost sau sa se simta prost. Este parerea mea si asta e.

  5. Arata-mi un telefon mai frumos ca el pe 2017, ca tot s-a lansat si Mate 10 astazi? Iar ca sistem de operare nu mai zic. Decupajul nu te incurca cu nimic. E altceva, daca ma intelegi

  6. Danieln telefoane mai frumoase ca iPhone x sunt. Îți enumăr câteva : lg v30 , note 8 chiar și huawei a scos un design mai bun. Pe partea de operare nu am ce sa zic e Ok dar vine android tare din urma.

  7. Si ti se pare ca nu suntem? E mult mai clean decat V30, care parca zici ca e un calup de branza ?. X-ul pe langa celelalte mi se pare ca ar avea forma cea mai de “telefon”. Acum stii si tu, gustul nu se discuta.

  8. Dacă “fake”-ul din pozele astea arată atât de bine, îți dai seama cât de tare o sa fie originalul?! ? singurul telefon mai fain decât iPhone X, va fi iPhone X(XX) fără decupajul pentru Face ID, asta doar când o sa poată funcționa cu oled transparent peste camere! ?

  9. Ecranul nu ma deranjează… dar camera de pe spate e penibila cu bordura aceea mare. Au renunțat pana și la tesitura aceea de la 7plus.