iPhone X apare in noi Imagini Inaintea Lansarii

iPhone X apare in noi imagini inaintea lansarii, telefonul fiind utilizat in lumea reala de catre angajatii companiei Apple pentru a descoperi eventuale buguri.

iPhone X continua sa apara in noi imagini inaintea lansarii oficiale, compania Apple parand sa fi oferit noul telefon unui numar foarte mare de persoane care trebuie sa il testeze inainte ca el sa fie in mod oficial pus in vanzare pentru clientii care sunt foarte interesati sa-l cumpere.

iPhone X este prezentat in cateva imagini surprinse in Italia, China si San Francisco, iar interesant este faptul ca pe unul dintre telefoane este vizibil un marcaj care spune ca telefonul este proprietatea companiei Apple si ca datele disponibile in el sunt confidentiale.

iPhone X a fost prezentat oficial in data de 12 septembrie de catre compania Apple si urmeaza sa fie pus in vanzare pentru lumea intreaga incepand cu data de 3 noiembrie, insa in 27 octombrie el ar trebui sa fie oferit pentru precomanda in multe tari de pe glob, inclusiv in Romania.

iPhone X a avut pana acum dezvaluit de acest tip de imagini o surpriza pregatita de catre compania Apple, mai exact o serie de wallpaper-uri dinamice pe are cei din Cupertino nu le-au dezvaluit in conferinta pentru prezentarea noului telefon, asa ca va fi interesant de vazut ce alte surprize mai au ei pregatite.

iPhone X imagini 1

iPhone X imagini 2

iPhone X imagini 3

iPhone X imagini 4