Samsung Galaxy S9 – Cum va Copia iPhone X

Samsung Galaxy S9 va copia iPhone X intr-un mod asteptate de catre toata lumea, compania Samsung intentionand sa preia functia vedeta a telefonului Apple.

Samsung Galaxy S9 va copia iPhone X pentru ca Samsung nu prea are ce face in acest punct, fiind lasata in urma de catre compania Apple din doua puncte majore de vedere. Mai exact, Samsung Galaxy S8 si Note 8 au fost lasate in urma de iPhone 8 in ceea ce priveste performantele, iar iPhone X va aduce acelasi lucru, deci Samsung Galaxy S9 va trebui sa aiba performante excelente pentru a-si depasi competitorii globali.

Samsung Galaxy S9 va copia totusi iPhone X intr-un mod diferit, mai exact prin camera frontala 3D pe care compania Samsung vrea sa o includa in viitorul sau telefon. In momentul de fata cei de la Samsung dezvolta posibila implementare a unui cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9, in timp ce in acealsi timp dezvolta si posibila implementarea a unei camere 3D precum cea din iPhone X.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea o camera 3D frontala similara celei TrueDepth implementata in iPhone X de catre compania Apple, ea urmand a fi folosita pentru recunoastere faciala si realitate augmentata. Desigur ca Samsung are nevoie si de componente pentru a implementa o asemenea camera in Samsung Galaxy S9, iar aceasta ar putea fi o mare problema, asa cum si Apple are acum probleme cu fabricarea iPhone X.

Samsung Galaxy S9 iphone x

Samsung Galaxy S9 va copia functia vedeta a iPhone X

Samsung Galaxy S9 cu o camera frontala 3D similara celei din iPhone X ar putea oferi ceea ce fanii Android astepata de ani de zile pentru platforma si vor vedea la fanii iPhone. Dupa prezentarea iPhone X, producatorii de telefoane Android au inceput sa se grabeasca sa gaseasca solutii de a oferi ceva similar in propriile produse, iar Samsung Galaxy S9 ar putea fi primul care aduce tehnologia in Android.

Samsung Galaxy S9 nu a avut pana in momentul prezentarii iPhone X vreun sistem similar aflat in dezvoltare, asa ca lansarea este discutabila. Este necesar ca Samsung sa ivnesteasca timp si bani pentru a dezvolta un Face ID pentru Samsung Galaxy S9, insa el trebuie sa fie nu doar sigur, ci sa si ofere o experienta buna, iar pentru a oferi asta are nevoie de minim 1 an de dezvoltare pentru sistem.

Samsung Galaxy S9 ar putea copia totusi iPhone X cu un sistem de recunoastere faciala trunchiat, acesta putand oferi unele functii similare cu cele ale Face ID, dar inferioare. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung la inceputul anului viitor, prezentarea putand avea loc la Mobile World Congress 2018, vanzarile urmand a fi incepute la scurt timp dupa aceea.