Steve Wozniak vine in Bucuresti! Ce l-ai Intreba daca l-ai intalni ?

Steve Wozniak vine la Bucuresti in cadrul conferintei globale IAA, co-fondatorul Apple urmand a discuta despre starea actuala a industriei IT la nivel global.

Steve Wozniak vine in Romania, dar asta stiti de saptamana trecuta, cand v-am spus ca binecunoscutul co-fondator al companiei Apple va fi prezent in cadrul conferintei globale IAA, organizata la Bucuresti. V-am spus atunci si ca iDevice.ro va fi prezent acolo si va voi puteti deasemenea sa profitati de aceasta ocazie, probabil, unica pentru a participa la eveniment cumparand un bilet de aici, detalii pentru a beneficia de reducerea oferita cititorilor iDevice.ro fiind in articolul anterior.

Steve Wozniak este unul dintre cei mai influenti oameni din industria IT globala, iar asta in ciuda faptului ca de cateva decenii nu mai este implicat in conducerea vreunei companii puternice. Steve Wozniak a inventat calculatorul personal care a stat la bazele fondarii companiei Apple, iar acum incearca sa spuna lumii intregi adevarul despre produsele pe care mai toti le folosim in viata de zi cu zi.

Steve Wozniak are o vasta experienta in lumea IT si in foarte multe conferinte a vorbit despre modul in care vede el evolutia lumii moderne, plus ceea ce crede ca ar trebui lansat in materie de gadget-uri. In conferinta de la Bucuresti, Steve Wozniak va vorbi cu siguranta despre Apple, produsele sale si ce ar trebui imbunatatit la ele, insa si despre multe alte schimbari importante care ar trebui sa aiba loc in lumea IT.

Steve Wozniak va face si o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri cu presa dupa conferinta din Bucuresti. Avand in vedere ca voi fi prezent acolo, sunt curios sa aflu ce l-ati intreba daca l-ati intalni.

Steve Wozniak