Steve Wozniak vine in Bucuresti! Ce l-ai Intreba daca l-ai intalni ?

Steve Wozniak vine la Bucuresti in cadrul conferintei globale IAA, co-fondatorul Apple urmand a discuta despre starea actuala a industriei IT la nivel global.

Steve Wozniak vine in Romania, dar asta stiti de saptamana trecuta, cand v-am spus ca binecunoscutul co-fondator al companiei Apple va fi prezent in cadrul conferintei globale IAA, organizata la Bucuresti. V-am spus atunci si ca iDevice.ro va fi prezent acolo si va voi puteti deasemenea sa profitati de aceasta ocazie, probabil, unica pentru a participa la eveniment cumparand un bilet de aici, detalii pentru a beneficia de reducerea oferita cititorilor iDevice.ro fiind in articolul anterior.

Steve Wozniak este unul dintre cei mai influenti oameni din industria IT globala, iar asta in ciuda faptului ca de cateva decenii nu mai este implicat in conducerea vreunei companii puternice. Steve Wozniak a inventat calculatorul personal care a stat la bazele fondarii companiei Apple, iar acum incearca sa spuna lumii intregi adevarul despre produsele pe care mai toti le folosim in viata de zi cu zi.

Steve Wozniak are o vasta experienta in lumea IT si in foarte multe conferinte a vorbit despre modul in care vede el evolutia lumii moderne, plus ceea ce crede ca ar trebui lansat in materie de gadget-uri. In conferinta de la Bucuresti, Steve Wozniak va vorbi cu siguranta despre Apple, produsele sale si ce ar trebui imbunatatit la ele, insa si despre multe alte schimbari importante care ar trebui sa aiba loc in lumea IT.

Steve Wozniak va face si o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri cu presa dupa conferinta din Bucuresti. Avand in vedere ca voi fi prezent acolo, sunt curios sa aflu ce l-ati intreba daca l-ati intalni.

Steve Wozniak

20 COMENTARII

  1. Ce întrebări au alții !!! Asta denota interesul pentru ce ii doare , unu ca ii pute picioarele și ar fi curios dacă și lui wozniak ii put ? , altul dacă mere la wc , șaorma etc. Asta-i România frate , și de aia nu ne dezvoltam. In loc sa ne stea gândul cum sa evoluam pe plan financiar și Civilizație , ne gândim la capra vecinului ( oare ii put picioarele , oare mai da lapte )

  2. A pus @zaone o întrebare și voi toți la grămada ca berbecii cu porcarii. Întrebarea mea: unde vede Apple urmatorii 5 ani de acum ?

  3. Eu am niște întrebări:
    1. În câți ani crede că telefoanele vor fi inlocuite la scară largă de ochelari sau lentile de contact cu Augmented Reality?

    2. Cu toții știm că tehnologia ne face viața mai ușoară dar are și părțile ei negative. Acum putem vorbi și ne putem vedea cu persoane care sunt la mii de km de noi, dar mulți nu mai socializăm sau o facem din ce in ce mai puțin cu cei din jurul nostru. Văd foarte mulți tineri și copii care stau unul lângă altul, fiecare cu un telefon in mâna, fără să mai vorbească unul cu celălalt, fiind prea ocupați cu noile dispozitive. La restaurante văd cupluri care în loc să solializeze intre ei, stau cu ochii fiecare în telefonul lui, abia schimbând câteva cuvinte în câteva ore. Este clar că socializarea “face to face” s-a văzut destul de afectată o data cu avansul tehnologic. Este clar că în toate fabricilor, oamenii au fost și continuă să fie înlocuiți de roboți. Văd mijloace de transport în comun fără conductor, Amazon urmează să facă livrări cu drone, luând locul oamenilor. In Dubai deja se experimentează cu taxiuri drone. In Spania, la strânsul strugurilor acum se folosesc niște mașini speciale care în 48 de ore fac treaba a 50 de persoane în câteva săptămâni. Operatori telefonici virtuali…și exemplele pot continua. Și de aici imi vin mai multe întrebări:
    a) In realitate ne face tehnologia viața mai utilă sau reprezintă o amenințare pentru viitorul nostru?
    b) Ce se va întâmpla cu acei oameni care sunt înlocuiți de roboți? Există sau se lucrează la un plan pentru viitorul acelor oameni?
    c) Ar trebui tehnologia vândută cu un advertisment, la fel ca țigările de exemplu? Poate provoca dependență, poate afecta viața socială cu persoanele din jurul nostru…etc.

    3. Ce părere are despre cele mai importante 2 sisteme de operare pentru smartphone-uri, iOS și Android.

    4. Ar avea vre-o șansă un nou sistem de operare mobil, sau in lupta cu iOS și Android ar fi un total eșec?

  4. pai cum? nu se stie raspunsul la intrebarea nr4???
    Va zic eu raspunsul. Cum a evoluat badaOS? sau mai nou windows mobile?
    Deja 2 sisteme care au dat fail da? deci ce rost are intrebarea din moment ce stim raspunspul

  5. clasic comentariu slab. Ce treaba are una cu cealalta, doar maimutele stiu. Vorbim de un OS ce sa penetreze android si ios…din mom ce android este f f f greu de penetrat pt ca e open source si pt toata lumea, iar iOS este doar de Apple facut si nu are acces niciun alt brand…inca 1data, nu are treaba capitalul pt ca samsung o ducea bine cu el si cand a lansat badaOS, la fel si microsoftul…deci daca nu ai treaba si nu intelegi mai bine nu mai comenta doar pt poluare

  6. Iar comentează asta de îți vine sa dezinstalezi idevice din telefon
    Păcat….șefule la pușcărie nu te duci sa nu te mai vedem ca scri pe aici

  7. la intrebarea 1 ar fi multe de povestit si nu cred ca Steve iti poate da un raspuns scurt si la subiect.
    pt. intrebarile 3,4 as opta si eu 😉

  8. eu as intreba ce dispositiv foloseste in momentul de fata?
    banuiesc ca are mai multe, dar care este cel mai complet din punctul lui de vedere.

  9. Eu l-as intreba daca a fost implicat in dezvoltarea unui smartphone cu touchscreen (implicit iPhone) sau daca a stiut despre aparitia sa inainte de lansare.

  10. As întreba dacă doarme bine noaptea știind ca fura din buzunarele tuturor pentru
    un produs care decade din ce in ce mai mult cu fiecare an ce trece.

  11. Intrebarea mea este……….
    Daca mosu Tim Cock este pasiv sau activ ? Ca mie imi place , poti sa al intrebi zaone , te roggg ????????