Apple le-a acordat noi bonusuri managerilor

Apple le-a acordat noi bonusuri managerilor care au condus compania Apple in ultimii ani spre cele mai bune rezultate financiare dintre toate marile companii IT din SUA, recompensele oferite pentru aceaste realizari fiind pe masura muncii depuse de catre acestia.

Apple le-a acordat managerilor sai peste 128.000 de actiuni in perioada 1 – 15 octombrie in doua sesiuni diferite, valoarea acestora fiind de aproximativ 22 de milioane de dolari in momentul de fata, insa sumele se impart la destul de multe persoane din conducerea Apple.

Apple a decis sa le acorde aceste actiuni managerilor Phil Schiller, Eddy Cue, Craig Federighi, Luca Maestri, Dan Riccio, Johny Srouji si Jeffrey Williams, insa ele vor putea fi vandute numai daca acestia nu vor parasi compania Apple in urmatorii 5 ani, deci mai au de asteptat.

Apple poate oferi o cantitate dubla de actiuni pentru fiecare manager daca performantele actiunilor pe bursa sunt mai bune decat estimarile companiei, astfel ca fiecare poate primi pana la 193.000 de actiuni a caror valoare totala poate depasi 31 de milioane de dolari, daca pretul nu se va schimba, insa pana in 2022 se pot intampla foarte multe.

Apple bonusuri managerilor