Qualcomm crede ca va Rezolva Amiabil Disputele cu Apple

Qualcomm este de parere ca va rezolva in mod amiabil procesele pe care le are deschise impotriva companiei Apple in diverse zone de pe planeta, in unul cerand chiar interzicerea vanzarilor iPhone. Presedintele Qualcomm a afirmat ca dispute precum cea cu Apple nu sunt noi pentru compania sa si ca uitandu-se in trecut este increzator in faptul ca va rezolva in mod amiabil si aceasta disputa.

Presedintele Qualcomm spune ca disputa in care este implicat cu Apple are la baza o tehnologie fundamentala care permite folosirea iPhone in lumea intreaga. Presedintele Qualcomm sustine ca Apple trebuie isi puna o intrebare serioasa cu privire la sumele pe care este dispusa sa le plateasca pentru a integra in iPhone o tehnologie fundamentala care permite utilizarea retelelor GSM oriunde pe planeta.

Qualcomm are o relatie foarte extinsa cu Apple in momentul de fata si presedintele companiei sustine ca disputele de acest gen sunt de asteptat in relatii complexe de acest gen. In aceasta idee, cei de la Qualcomm se asteapta ca disputa sa fie rezolvata in mod amiabil intre companii, dar deocamdata nu se stie o posibila perioada in care lucrurile ar putea reveni la normal.

“At the end, the important thing to remember is this is fundamentally a discussion about pricing over the fundamental technology that makes the phone the phone. I think we’ll get through it, we have a very strong product relationship with [Apple]. We sometimes have these disputes, but you have a broad relationship.”

Qualcomm amiabil Apple