Asa Arata Sistemul de Ghidare Autonoma al Apple

Sistemul de ghidare autonoma pentru automobile dezvoltat de catre compania Apple apare astazi intr-un prim clip video care ni-l prezinta in utilizare.

11

Apple are un sistem de ghidare autonoma pentru automobile in pplin proces de dezvoltare, cei din Cupertino creandu-l initial pentru o masina proprie, insa in final se pare ca l-ar putea vinde unor parteneri. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata acest sistem de ghidare autonoma pe care compania Apple il are in dezvoltare, el fiind filmat pe o masina folosita de Apple pentru teste.

Apple dezvolta aceasta tehnologie in cadrul unui proiect care are denumirea Titan, iar ceea ce vedeti pe masina este departe de ceea ce va fi integrat in automobile comerciale. Compania Apple a creat un set-up complex pentru a putea ajuta masinile sa se ghideze autonom, insa versiunea finala nu va fi la fel de mare, dar probabil va necesita mai mult de 2 camere pentru a ghida automobilele pe drumuri.

Apple nu a dorit sa ofere foarte multe detalii cu privire la proiectul Titan, insa unii parteneri au inceput sa discute despre ceea ce vor americanii sa faca in viitor. Ei dezvolta acest sistem de ghidare autonoma pentru a-l vinde producatorilor de automobile care sunt interesati sa implementeze aceasta tehnologie, dar nu au bani sa o dezvolte singuri, majoritatea facand deja asta de ceva vreme.

Apple a esuat in tentativa de a dezvolta o masina, insa poate ca un sistem de ghidare automata pentru automobile va fi mai usor de creat de catre cei din Cupertino. Google lucreaza la asa ceva de ani de zile, asa ca probabil Apple va reusi sa il termine ceva mai repede.