Prima Pagina Apple Pay Apple Pay ajunge in 3 noi Tari Europene

Apple Pay ajunge in 3 noi Tari Europene

Apple Pay va fi lansat in trei noi tari europene de catre compania Apple, anuntul oficial urmand a fi facut saptamana viitoare de catre partenerii locali.

Apple Pay va fi lansat in trei noi tari europene saptamana viitoare, compania Apple aducandu-si sistemul de plati mobile in noi piete unde exista interes foarte mare pentru el. Danemarca, Finlanda si Suedia sunt tarile in care Apple Pay urmeaza sa fie disponibil incepand de saptamana viitoare, compania Apple fiind deja in discutii destul de avansate cu parteneri locali pentru a permite efectuarea de plati mobile.

Apple Pay va avea partneri nu doar in randul bancilor din cele trei tari europene, ci si in randul marilor lanturi de magazine, unde urmeaza sa se permita efectuarea platilor. 24 octombrie urmeaza sa fie ziua in care Apple Pay ar trebui sa fie disponibil oficial in aceste trei tari, dar deocamdata cei de la Apple nu au facut un anunt oficial in acest sens, desi el este asteptat in zilele urmatoare, icnlusiv de la parteneri.

Apple Pay are anuntata lansarea in India de catre un vicepresedinte al Apple, insa pentru Finlanda, Danemarca si Suedia nu exista nici macar un fel de anunt facut de catre companie. Asta nu inseamna ca Apple Pay nu va fi disponibil in cele trei tari incepand de saptamana viitoare, asa ca ramane de vazut daca acest lucru se va intampla, expansiunea serviciului fiind extrem de importanta pentru Apple.

Apple Pay este disponibil deja in unele tari europene, compania Apple incercand sa aduca serviciul in mai multe, insa Romania nu este sus pe lista de prioritati a celor din Cupertino.

Apple Pay tari europene

 • Cristi

  Pacat ca nu si in ro

 • rundown

  E activ in Germania?

 • RaduD

  In Ro, bancile mai au inca de lucru cu implementarea platilor cu cardul…

 • condorul

  Si in Spania au bagat azi prin CaixaBank

 • De asemenea este valabil și cu Santander, Carrefour, Boon, ImaginBank și American Express. Tu folosești Apple Pay? Cu ce banca ești?

 • Nu este disponibil in Germania. Doar in Franța, Italia, Irlanda, Anglia, Elveția, Rusia și Spania.

 • condorul

  Eu cu LaCaixa,insa sunt pe 10.3.3 iphone 6sPlus,trebuie ultimul firmware sa functioneze,nu stiu daca sa actualizez sau nu….

 • Depinde, dacă ți se pare util si crezi ca vei folosi Apple Pay, atunci merita actualizat. Eu in cel puțin 90% din cazuri, plătesc cu telefonul. Este mult mai practic și comod. Nu mai stau sa scot portofelul, cardul, pe urma sa le bag la loc…Când nu sunt cu mașina de multe ori uit portofelul in casa, dar telefonul îl am mereu cu mine. Și pot folosi telefonul inclusiv la bancomat, sa scot bani. Deci cardul este cam in plus pentru mine.

 • Crs

  Asta dacă nu rămâi fără baterie

 • Este greu să rămâi fără baterie atâta timp cât trăiești în civilizație. Mie nu mi s-a întâmpla niciodată să rămân fără baterie

 • serban07

  Ar trebui să ajungă și în Germania. E ca târziu oricum. I-au lăsat pe nemți ultimii