Apple Pay ajunge in 3 noi Tari Europene

Apple Pay va fi lansat in trei noi tari europene de catre compania Apple, anuntul oficial urmand a fi facut saptamana viitoare de catre partenerii locali.

Apple Pay va fi lansat in trei noi tari europene saptamana viitoare, compania Apple aducandu-si sistemul de plati mobile in noi piete unde exista interes foarte mare pentru el. Danemarca, Finlanda si Suedia sunt tarile in care Apple Pay urmeaza sa fie disponibil incepand de saptamana viitoare, compania Apple fiind deja in discutii destul de avansate cu parteneri locali pentru a permite efectuarea de plati mobile.

Apple Pay va avea partneri nu doar in randul bancilor din cele trei tari europene, ci si in randul marilor lanturi de magazine, unde urmeaza sa se permita efectuarea platilor. 24 octombrie urmeaza sa fie ziua in care Apple Pay ar trebui sa fie disponibil oficial in aceste trei tari, dar deocamdata cei de la Apple nu au facut un anunt oficial in acest sens, desi el este asteptat in zilele urmatoare, icnlusiv de la parteneri.

Apple Pay are anuntata lansarea in India de catre un vicepresedinte al Apple, insa pentru Finlanda, Danemarca si Suedia nu exista nici macar un fel de anunt facut de catre companie. Asta nu inseamna ca Apple Pay nu va fi disponibil in cele trei tari incepand de saptamana viitoare, asa ca ramane de vazut daca acest lucru se va intampla, expansiunea serviciului fiind extrem de importanta pentru Apple.

Apple Pay este disponibil deja in unele tari europene, compania Apple incercand sa aduca serviciul in mai multe, insa Romania nu este sus pe lista de prioritati a celor din Cupertino.

Apple Pay tari europene