Vantage Calendar – o aplicatie promovata de Apple, disponibila la reducere

Vantage Calendar a fost promovata drept aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad pentru promovare in AppStore in urmatoarea saptamana. Puteti vedea in clipul video de mai jos ce fel de functionalitate ofera Vantage Calendar pentru utilizatorii iPhone si iPad, aplicatia oferind o experienta diferita de a folosi un calendar in iOS.

Conform dezvoltatorilor Vantage Calendar, un calendar digital ar trebui sa aiba foarte multe elemente digitale care pot fi personalizate de catre utilizator. Scopul Vantage Calendar este de a ne permite sa vedem cat mai simplu si mai usor felul in care viata noastra este programata sa se desfasoare in functie de intalnirile si evenimentele la care participam.

“Just a simple and easy calendar app. Built to be highly visual and customizable for the best possible view of your life. Welcome to a new perspective. In our view a calendar should visualize someones life, so we set out to build the most visual calendar ever.”

In aceasta idee, Vantage Calendar a fost gandita pentru a ne oferi o alta perspectiva asupra utilizarii unei aplicatii de tip calendar, iar Apple considera ca ea este una potrivita. Aplicatia Vantage Calendar are o multitudine de optiuni pentru personalizare si suport pentru multe servicii de tip cloud, asa ca datele voastre sunt sincronizate constant peste tot.

“Vantage is loaded with design options like colors, stickers and fonts so that you can let the events you care about stand out and get a great view over the days to come. Also, turn any event into a To-Do to check off. It syncs with Google Calendar, iCloud, Outlook, Facebook Events and just about any other calendar that supports iPhone or iPad.”

Vantage Calendar este disponibila pentru descarcare la pret redus cu 1 euro, in format universal, din AppStore urmand acest link.