Facebook – Functie Secreta Descoperita in Retea

Facebook are o functie secreta descoperita de catre cei care folosesc platforma pentru efectuarea de transmisiuni video in direct prin intermediul retelei.

Facebook a implementat o functie secreta in platforma retelei de socializare care este folosita de peste 2 miliarde de persoane lunar, aceasta fiind descoperita in cursul noptii trecute. Vorbim despre o functie pe care compania Facebook  ofera pentru platforma Live, care permite efectuarea de transmisiuni video in direct de oriunde de pe planeta, insa doar in cazul utilizarii de pe calculatoare o putem folosi.

Facebook le permite utilizatorilor care folosesc functia Live nu doar sa faca transmisiuni video in direct, ci sa si isi partajeze ecranul pentru cei care urmaresc respectiva transmisiune. Facebook a implementat o functie numita Share Screen pentru utilizatorii care folosesc functia, iar in momentul in care ea este activata, tot ceea ce vedem noi pe ecranul calculatorului este transmis pentru persoanele care ne urmaresc.

Facebook are integrata functia Share Screen pentru platforma Live printr-un buton pe care oricine il poate apasa in timp ce face o transmisiune in direct si va partaja informatii direct de pe ecranul sau. Noua functie pentru Facebook Live este disponibila doar in momentul in care este pornita o transmisiune in direct de catre utilizator, deci nu poate fi facuta una doar cu partajarea informatiilor de pe ecran.

Facebook – functie secreta descoperita in retea

Facebook ofera aceasta functie in momentul de fata doar pentru anumiti utilizatori ai platformei Live, dar si numai pe anumite browsere din care este folosita reteaua de socializare. Mai exact, cei care folosesc Safari pe Mac pentru a accesa Facebook nu vor avea disponibila functia Share Screen dupa initierea unei transmisiuni Live, asa ca trebuie sa stiti acest lucru inainte de a incerca sa folositi aceasta functie.

Facebook permite partajarea prin Live a intregului ecran, sau doar a unei portiuni din ecran, deci daca dorim putem sa ascundem anumite portiuni care nu ar trebui vazute de catre alte persoane. mai mult decat atat, Facebook ne permite sa alegem si partajarea activitatii din doar anumite aplicatii, sau tab-uri ale browserelor, astfel ca prin Live putem controla cam in totalitate ceea ce este transmis catre urmaritori.

Facebook a permis partajare ecranului calculatoarelor prin functia Live si pana acum, dar numai dupa instalarea unui software special de catre utilizatorii retelei de socializare. Acum lucrurile sunt mult mai simple si partajarea ecranului prin functia Live poate fi facuta imediat din reteaua de socializare Facebook, dar desigur ca va trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce aratati lumii intregi pentru a nu distribui informatii confidentiale.

Facebook functie secreta