iPhone X la Orange – Afla cand se Lanseaza

iPhone X se lanseaza la Orange in ziua specificata de Apple, insa pentru a-l precomanda va trebui sa folosesti aceasta pagina din website-ul operatorului.

iPhone X la Orange va fi lansat in data de 3 noiembrie, insa intre timp operatorul de telefonie mobila a anuntat deschiderea unei pagini speciale in care toti cei interesati de telefon se pot inscrie. Vorbim aici despre o pagina dedicata prin care clientii interesati sa cumpere iPhone X de la Orange vor afla cand se lanseaza sesiunea de precomenzi pentru telefon si-l vor putea cumpara direct de la operator cu livrare cat mai curand.

iPhone X are data de deschidere a precomenzilor stabilita pentru ziua de 27 octombrie de catre Apple, inclusiv la Orange, iar telefonul se lanseaza pe 3 noiembrie in mod oficial in cateva zeci de tari de pe glob. Cei de la Orange vor incepe sa ofere iPhone X cu precomanda incepand din data de 27 octombrie, iar ei vor sa stie cam cata lume este interesata sa cumpere telefonul pentru a sti cam cate unitati sa comande.

iPhone X la Orange va putea fi precomandat din noaptea zilei de 27 octombrie, mai exact de la ora 00:00, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 8 cu doar o luna de zile in urma. De la ora 00:00 se vor deschide precomenzile, iar cei interesati sa poata cumpara telefonul vor putea inregistra o precomanda pentru un telefon care ar trebui sa fie livrat in Romania incepand cu data de 3 noiembrie, cea a lansarii oficiale.

iPhone X la Orange – iata cand se lanseaza in Romania

iPhone X este asteptat de catre un numar extrem de mare de oameni, asa ca va fi interes enorm pentru cumpararea acestui telefon mobil de la compania Apple. In aceasta idee, este recomandabil sa va ganditi sa va inregistrati in aceasta pagina pentru a fi anuntati cand se lanseaza sesiunea de precomenzi si veti putea face o comanda pentru iPhone X, sansele ca ea sa fie livrata in 3 noiembrie depinzand direct de data de precomanda.

iPhone X comanda la Orange la ora 00:00, chiar cand se deschid precomenzile, are sanse mari de a ajunge la voi in 3 noiembrie, insa pe masura ce minutele trec, sansele scad. E posibil ca un telefon precomandat la Orange 00:05, sau 00:10 sa nu ajunga in 3 noiembrie din cauza cererii foarte mari existente pe piata si trebuie sa fiti constienti ca exista posibilitatea sa asteptati si cateva saptamani dupa livrare.

iPhone X va fi vandut de catre Orange la cel mai mic pret din Romania, asa cum se intampla si cu iPhone 8, deci aici veti beneficia de un pret mai bun ca nicaieri altundeva. Desigur ca lansarea iPhone X va avea loc la mai multi parteneri Apple, insa la Orange aveti cele mai mari sanse de a primi o unitate in 3 noiembrie, iar marele bonus este pretul foarte mic pe care operatorul de telefonie il are pentru telefon.

iPhone X Orange Lanseaza