iPhone X – Imagini Exclusive cu Amfiteatrul Steve Jobs inaintea Prezentarii

iPhone X este prezentat in noi imagini exclusive din amfiteatrul Steve Jobs, cel construit special pentru a gazdui prezentarile viitoarelor produse Apple.

iPhone X apare in noi imagini exclusive care prezinta atmosfera din amfiteatrul Steve Jobs inainte ca prezentarea noului telefon sa aiba loc, ele fiind inregistrate de catre una dintre persoanele care a lucrat la amenajarea locatiei pentru prezentarea globala a noului produs, si nu numai.

iPhone X a fost prezentat in amfiteatrul Steve Jobs din noul Apple Campus, iar aceste imagini au fost tinute ascunse pana acum pentru a ne fi prezentate si a ni se arata cat de eleganta este locatia pe care compania Apple o va folosi de acum pentru a-si prezenta produsele importante.

iPhone X este cel mai important model al iPhone lansat in ultimii 10 ani de catre compania Apple si trebuia sa aiba parte de o prezentare intr-o locatie inedita, amfiteatrul Steve Jobs fiind locatia perfecta pentru a arata lumii intregi un telefon care atrage interes extrem de mare inainte de lansare.

iPhone X prezentare Steve Jobs

iPhone X prezentare Steve Jobs 1

iPhone X prezentare Steve Jobs 2

iPhone X prezentare Steve Jobs 3

iPhone X prezentare Steve Jobs 4

iPhone X prezentare Steve Jobs 5

iPhone X prezentare Steve Jobs 6