iPhone X – Imagini Exclusive cu Amfiteatrul Steve Jobs inaintea Prezentarii

iPhone X este prezentat in noi imagini exclusive din amfiteatrul Steve Jobs, cel construit special pentru a gazdui prezentarile viitoarelor produse Apple.

iPhone X apare in noi imagini exclusive care prezinta atmosfera din amfiteatrul Steve Jobs inainte ca prezentarea noului telefon sa aiba loc, ele fiind inregistrate de catre una dintre persoanele care a lucrat la amenajarea locatiei pentru prezentarea globala a noului produs, si nu numai.

iPhone X a fost prezentat in amfiteatrul Steve Jobs din noul Apple Campus, iar aceste imagini au fost tinute ascunse pana acum pentru a ne fi prezentate si a ni se arata cat de eleganta este locatia pe care compania Apple o va folosi de acum pentru a-si prezenta produsele importante.

iPhone X este cel mai important model al iPhone lansat in ultimii 10 ani de catre compania Apple si trebuia sa aiba parte de o prezentare intr-o locatie inedita, amfiteatrul Steve Jobs fiind locatia perfecta pentru a arata lumii intregi un telefon care atrage interes extrem de mare inainte de lansare.

iPhone X prezentare Steve Jobs

iPhone X prezentare Steve Jobs 1

iPhone X prezentare Steve Jobs 2

iPhone X prezentare Steve Jobs 3

iPhone X prezentare Steve Jobs 4

iPhone X prezentare Steve Jobs 5

iPhone X prezentare Steve Jobs 6

28 COMENTARII

  1. Si chiar daca mi ar fi placut nu l as fi cumparat pt ca ecranul este mult prea mic pt a fi pe gustul meu. Degeaba are 5.8 daca 5.5 de pe plus afiseaza mult mai mult continut. Asta e mai mult un telefon pentru pitipoance.

  2. Mac MINI va renaste probabil in 2018 alaturi de noile Mac pro si Apple displays
    “I’m glad you love Mac mini. We love it too. Our customers have found so many creative uses for Mac Mini. While it is not time to share any details, we do plan for Mac Mini to be an important part of our product line going forward. Tim”

  3. Pe ala il astept si eu ca pita calda. Despre X nu stiu ce sa zic,vedem,dar am auzit de la cineva care il are in Chicago(prietenul unui coleg de al meu) ca nu merge faceid seara daca e bezna totala si ai night shift activat. Persoanei respective nu-i place,tot tre sa se holbeze in tel,a zis cand vine in tara ii da la prietenul meu.
    Eu daca e sa-l iau il iau dupa cel putin o luna de testare de catre review-eri seriosi,dar inceputul nu prea e promitator.

  4. nimic nu este mai simplu si comod decat touch ID oricat de mult ar incerca apple sa o dreaga. mai bine il puneau sub logo cumva daca sub display nu au fost in stare

  5. faza cu night shift,daca spune adevarul, se va rezolva pana la ios11.1 pt iphone x, banuiesc ca din aceasta cauza este si testat X de anumite persoane, ca sa raporteze problemele

  6. iPhone Plus de la anul de 6.4″ daca nu va avea reachability,fiind si mai lat si mai inalt, va fi un esec total. Eu de multe ori, folosesc si pe 7

  7. Diferența de conținut intre i X și i8 Plus este foarte mică. In schimb, este diferenta mare de design, iar de dimensiuni nici nu mai vorbesc. Eu cred ca merita sa renunți la acei 7% de conținut in favoarea celorlalte beneficii.

  8. corect, dar poate unii sunt obisnuiti si cu Plus UI. Si sper la anul pt cei carora le place iphone plus sa le ofere si mai multe “features” luat de pe ipad cu ios11

  9. Da ma si e asa de ieftin de se inghesuie lumea sa-l ia…nu de alta dar la banii astia zici ca te teleporteaza :))))
    oricum mai mult faima decat produsul in sine.

  10. Razi tu, dar sa vezi cum rămân fără stocuri in primele ore. Cine este fidel iOS nu are de ales, mai ales pentru cei care dețin iPhone 7/Plus, iPhone 8/Plus nu este o opțiune. Ar fi doar pentru cei care vor sa plece de pe Android și nu au sa dea 1200€ pe iPhone X.