iPhone X – Imagini Exclusive cu Amfiteatrul Steve Jobs inaintea Prezentarii

iPhone X este prezentat in noi imagini exclusive din amfiteatrul Steve Jobs, cel construit special pentru a gazdui prezentarile viitoarelor produse Apple.

iPhone X apare in noi imagini exclusive care prezinta atmosfera din amfiteatrul Steve Jobs inainte ca prezentarea noului telefon sa aiba loc, ele fiind inregistrate de catre una dintre persoanele care a lucrat la amenajarea locatiei pentru prezentarea globala a noului produs, si nu numai.

iPhone X a fost prezentat in amfiteatrul Steve Jobs din noul Apple Campus, iar aceste imagini au fost tinute ascunse pana acum pentru a ne fi prezentate si a ni se arata cat de eleganta este locatia pe care compania Apple o va folosi de acum pentru a-si prezenta produsele importante.

iPhone X este cel mai important model al iPhone lansat in ultimii 10 ani de catre compania Apple si trebuia sa aiba parte de o prezentare intr-o locatie inedita, amfiteatrul Steve Jobs fiind locatia perfecta pentru a arata lumii intregi un telefon care atrage interes extrem de mare inainte de lansare.

iPhone X prezentare Steve Jobs

iPhone X prezentare Steve Jobs 1

iPhone X prezentare Steve Jobs 2

iPhone X prezentare Steve Jobs 3

iPhone X prezentare Steve Jobs 4

iPhone X prezentare Steve Jobs 5

iPhone X prezentare Steve Jobs 6

Articolul precedentIata cate Produse Apple sunt Cumparate Direct din Magazinele sale
Articolul următoreMAG – Oferte Excelente la Castile Beats
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.