Samsung Galaxy S9 – Cum va Creste Autonomia Bateriei

Samsung Galaxy S9 va avea autonomia bateriei crescuta de catre compania Samsung, o schimbare interna majora permitand prelungirea perioadei de utilizare.

31

Samsung Galaxy S9 va avea autonomie mai buna pentru baterie, compania Samsung initiind deja procesul in baza caruia isi va uimi cu siguranta clientii globali. Vorbim despre o schimbare uriasa pe care compania Samsung o va face pentru Samsung Galaxy S9 incepand de anul viitor, autonomia bateriei urmand a fi una dintre caracteristicile care va fi imbunatatita majora de catre coreeni in 2018.

Samsung Galaxy S9 a initiat recent productia de chip-uri folosind un proces de fabricatie de 8nm, luand-o chiar inainte celor de la Intel cu aceasta inovatie majora. In baza acestui nou proces de fabricatie va fi produs si chip-ul Exynos 9810 care isi va gasi un loc in Samsung Galaxy S9, iar asta inseamna ca autonomia bateriei va fi mult imbunatatita in telefon, lucru de care se va bucura toata lumea in curand.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de un procesor care este produs folosind un proces de fabricatie de 8 nm, mult mai eficient decat cel de 10nm folosit pentru Samsung Galaxy S8. De fiecare data cand se face o schimbare de generatie atat de mare, autonomia bateriei este imbunatatita multumita reducerii consumului de energie si a administrarii mai eficiente a celei existente, deci clientii Samsung Galaxy S9 vor avea de castigat.

Samsung Galaxy S9 are autonomia mai buna multumita noului procesor

Samsung Galaxy S9 va avea un procesor Low Power Plus, aceasta fiind denumirea de marketing folosita de catre cei de la Samsung pentru acest tip de componente folosite in smartphone. Noile chip-uri de 8nm ocupa cu 10% mai putin spatiu pe placa de baza a Samsung Galaxy S9, insa consuma si cu 10% mai putina energie decat cele implementate in Samsung Galaxy S8, de exemplu, diferenta putand fi totusi mai mare.

Samsung Galaxy S9 are aceste noi tipuri de procesoare deja in productie de catre compania Samsung, deci ele vor fi pregatite pentru implementare in telefoane la inceputul anului viitor. Asta inseamna ca noul chip Exynos 9810 pe care Samsung Galaxy S9 il va avea, va fi mai mult ca sigur produs folosind acest proces de fabricatie de 8 nm, schimbarea urmand fi colosa pentru serie.

“With the qualification completed three months ahead of schedule, we have commenced 8LPP production. Samsung Foundry continues to expand its process portfolio in order to provide distinct competitive advantages and excellent manufacturability based on what our customers and the market require.”

Samsung Galaxy S9 autonomie ba terie

Samsung Galaxy S9 are nevoie de autonomie mai buna

Samsung Galaxy S9 are mare nevoie de o crestere substantiala in autonomia bateriei oferita pentru clientii companiei Samsung, iar asta deoarece actualele modele sunt slabe din acest punct de vedere. Samsung Galaxy S8 a fost depasit in autonomia bateriei de iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, deci Samsung Galaxy S9 are mult “teren” de recuperat in momentul in care va fi lansat oficial.

Samsung Galaxy S9 trebuie sa ofere cu cel putin o ora suplimentara de energie pentru baterie, altfel exista riscul ca telefonul sa fie inferior celor existente in momentul de fata pe piata. Cei de la Samsung sunt constienti de aceasta problema si cel mai probabil de aceea au decis sa implementeze asemenea chip-uri in Samsung Galaxy S9, ele putand oferi un avantaj enorm pentru telefoane.

Samsung Galaxy S9 va beneficia nu doar de autonomie mai buna multumita acestor noi chip-uri create de catre Samsung, dar si de performante mai bune. Teoretic acestea s-ar putea apropia de cele ale iPhone 8 si iPhone X, insa daca nu va fi asa, atunci Samsung Galaxy S9 va fi o mare dezamagire pentru foarte multi dintre clientii companiei Samsung dupa ce telefonul va fi pus in vanzare.