Samsung Galaxy S8 – Bixby 2.0 a fost Lansat

Samsung Galaxy S8 va avea Bixby 2.0 din perioada imediat urmatoare, compania Samsung anuntand lansarea noii versiuni a asistentului personal pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in primavara acestui an cu promisiunea ca un asistent personal dedicat va fi disponibil pentru utilizatori la scurt timp dupa lansare. Ei bine acest lucru nu s-a intamplat, iar asistentul personal Bixby a aparut la o distanta ceva mai mare de lansarea Samsung Galaxy S8, insa intr-un final el a fost oferit de catre compania Samsung, dar limitarile sale au devenit evidente chiar de la primele utilizari.

Samsung Galaxy S8 a fost laudat pentru multe functii, nu si pentru Bixby, asa ca acum compania Samsung a anuntat lansarea Bixby 2.0 la doar cateva luni dupa lansarea versiunii initiale. Bixby 2.0 are menirea de a rezolva problemele de functionare pe care asistentul personal Bixby le avea in prima versiune, asa ca acum vorbim despre o imbunatatire, teoretic, majora de care utilizatorii Samsung Galaxy S8 se pot bucura.

Samsung Galaxy S8 va avea Bixby 2.0 disponibil in perioada imediat urmatoare in tarile in care este oferit, insa noua versiune a asistentului personal este gandita pentru a ajunge nu doar in telefoane. Bixby 2.0 va ajunge inclusiv pe televizoare, aparate frigorifice, boxe inteligente, si multe alte dispozitive interconectate, deci Samsung scoate asistentul personal din Samsung Galaxy S8 si il aduce in foarte mult alte produse.

Samsung Galaxy S8 – Bixby 2.0 a fost lansat

Samsung Galaxy S8 are de acum un Bixby 2.0 care incearca sa ajunga din urma concurentii companiei Samsung, iar aici vorbim in principal despre Siri si Google Assistant. Conform celor de la Samsung, Bixby 2.0 din Samsung Galaxy S8 va putea sa inteleaga mai bine comenzile vocale ale utilizatorilor, dar va putea sa intealaga deasemenea si cererile mai complexe facute de catre acestia pentru telefoane.

“Now, we are ready to take Bixby to the next level. Bixby 2.0 is a bold reinvention of the platform. Bixby 2.0 will be ubiquitous, available on any and all devices. This means having the intelligence of Bixby, powered by the cloud, act as the control hub of your device ecosystem, including mobile phones, TVs, refrigerators, home speakers, or any other connected technology you can imagine.”

Samsung Galaxy S8 are deja Bixby integrat in aplicatii, iar cei de la Samsung ofera acum mai multe API-uri pentru dezvoltatorii interesati sa profite de aceasta functionalitate. Totusi, principalele imbunatatiri ale Bixby 2.0 din Samsung Galaxy S8 sunt pentru recunoasterea comenzilor vocale, iar asta pentru ca acolo au existat cele mai mari probleme pentru asistentul personal al coreenilor.

Samsung Galaxy S8 a avut Bixby integrat initial pentru ca iPhone avea Siri si Samsung nu avea un sistem propriu, asa ca evolutia sa este perfect normala. Daca este grabita aceasta evolutie, sau nu, este greu de spus in acest moment, pentru ca nu stim cum actualizeaza Apple asistentul personal Siri, insa este clar ca Samsung Galaxy S8 beneficiaza in continuare de actualizari din partea companiei Samsung, desi a fost lansat cu mult timp in urma.

Samsung Galaxy S8 bixby 2.0