Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – Bixby 2.0 a fost Lansat

Samsung Galaxy S8 – Bixby 2.0 a fost Lansat

Samsung Galaxy S8 va avea Bixby 2.0 din perioada imediat urmatoare, compania Samsung anuntand lansarea noii versiuni a asistentului personal pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in primavara acestui an cu promisiunea ca un asistent personal dedicat va fi disponibil pentru utilizatori la scurt timp dupa lansare. Ei bine acest lucru nu s-a intamplat, iar asistentul personal Bixby a aparut la o distanta ceva mai mare de lansarea Samsung Galaxy S8, insa intr-un final el a fost oferit de catre compania Samsung, dar limitarile sale au devenit evidente chiar de la primele utilizari.

Samsung Galaxy S8 a fost laudat pentru multe functii, nu si pentru Bixby, asa ca acum compania Samsung a anuntat lansarea Bixby 2.0 la doar cateva luni dupa lansarea versiunii initiale. Bixby 2.0 are menirea de a rezolva problemele de functionare pe care asistentul personal Bixby le avea in prima versiune, asa ca acum vorbim despre o imbunatatire, teoretic, majora de care utilizatorii Samsung Galaxy S8 se pot bucura.

Samsung Galaxy S8 va avea Bixby 2.0 disponibil in perioada imediat urmatoare in tarile in care este oferit, insa noua versiune a asistentului personal este gandita pentru a ajunge nu doar in telefoane. Bixby 2.0 va ajunge inclusiv pe televizoare, aparate frigorifice, boxe inteligente, si multe alte dispozitive interconectate, deci Samsung scoate asistentul personal din Samsung Galaxy S8 si il aduce in foarte mult alte produse.

Samsung Galaxy S8 – Bixby 2.0 a fost lansat

Samsung Galaxy S8 are de acum un Bixby 2.0 care incearca sa ajunga din urma concurentii companiei Samsung, iar aici vorbim in principal despre Siri si Google Assistant. Conform celor de la Samsung, Bixby 2.0 din Samsung Galaxy S8 va putea sa inteleaga mai bine comenzile vocale ale utilizatorilor, dar va putea sa intealaga deasemenea si cererile mai complexe facute de catre acestia pentru telefoane.

“Now, we are ready to take Bixby to the next level. Bixby 2.0 is a bold reinvention of the platform. Bixby 2.0 will be ubiquitous, available on any and all devices. This means having the intelligence of Bixby, powered by the cloud, act as the control hub of your device ecosystem, including mobile phones, TVs, refrigerators, home speakers, or any other connected technology you can imagine.”

Samsung Galaxy S8 are deja Bixby integrat in aplicatii, iar cei de la Samsung ofera acum mai multe API-uri pentru dezvoltatorii interesati sa profite de aceasta functionalitate. Totusi, principalele imbunatatiri ale Bixby 2.0 din Samsung Galaxy S8 sunt pentru recunoasterea comenzilor vocale, iar asta pentru ca acolo au existat cele mai mari probleme pentru asistentul personal al coreenilor.

Samsung Galaxy S8 a avut Bixby integrat initial pentru ca iPhone avea Siri si Samsung nu avea un sistem propriu, asa ca evolutia sa este perfect normala. Daca este grabita aceasta evolutie, sau nu, este greu de spus in acest moment, pentru ca nu stim cum actualizeaza Apple asistentul personal Siri, insa este clar ca Samsung Galaxy S8 beneficiaza in continuare de actualizari din partea companiei Samsung, desi a fost lansat cu mult timp in urma.

Samsung Galaxy S8 bixby 2.0

 • Srb Srb

  Pana de Craciun vom avea Bixby 5.0

 • Siri e tot in beta ?

 • Bobby

  Sa fie si bixby 1000, important sa isi faca cat mai bn treaba, nu doara o versiune de siri si aia proasta

 • Din cate inteleg din acest articol Bixby 2.0 ar di fost lansat . Perfect fals . Detin un S8+ si nu am primit nici o actualizare , am si verificat si nimic. Si pentru cei care vor spune: ” in Romania inca nu a fost dat drumul la Bixby ” stau in Germania si aici a fost dat drumul deja .

 • Srb Srb

  ai dreptate, mai bine 100 versiuni de bixby toate prroaste decat 1

 • Srb Srb

  pai asa este cu samsung, pana si dupa propriile sisteme trebuie sa astepti 3-6 luni de la lansare

 • Srb Srb

  “Din cate inteleg din acest articol Bixby 2.0 ar di fost lansat . Perfect fals ”
  “stau in Germania si aici a fost dat drumul deja .”
  te contrazici singur? ori este fals ca s-a lansat ori este adevarat si in Germania deja exista

 • Andrei Rus

  Dacă nu stiai … cand s-a lansat s8 nu era pregătită aplicația excepție câteva țări Americane daca nu ma înșel. Pe la începutul lunii August s-a dat drumul mai in vreo 5 țări printre care și Germania. Aici vorbeam de versiunea de baza, adică de Bixby 1.0 nu de Bixby 2.0 care inca nu a fost lansată. Poate nu m-am exprimat eu bine.

 • Dacă nu stiai … cand s-a lansat s8 nu era lansată aplicația, excepție câteva țări Americane daca nu ma înșel. Pe la începutul lunii August s-a dat drumul mai in vreo 5 țări printre care și Germania. Aici vorbeam de versiunea de baza, adică de Bixby 1.0 nu de Bixby 2.0 care inca nu a fost lansată. Poate nu m-am exprimat eu bine.

 • Srb Srb

  ok,s-a inteles

 • richard

  La Bixby dc ii spui “deschide camera, seteaza rezolutia la 9 mp activeaza hdr si fa poza” – exact asta face. Siri stie asa ceva? Sau sa ii spui sa sterga ultimele 3 poze facute in data de… ; face exact cum ii spui. E cu mult peste Siri. Plus ca ai vreo 5000 de comenzi asociate controlarii anumitor functii/setari ale telefonului, toate rostite.

 • Srb Srb

  sincer am incercat bixby sa vad daca poate ceva cu adevarat revolutionar
  “Bixby cara-ma pana la veceu sa fac ceva” Nimic
  “Bixby spune-mi ce poti face mai bine ca Siri” Nimic
  “Bixby raspunde lui richard, ca are un punct de vedere dar nu detine sa vada cat de greu intelege,aia de pe youtube incearca de 3-4 ori si inregistreaza o data” Nimic
  “Bixby ce este nou la versiunea 2?” Nimic, doar cifra

 • richard

  Lasand la o parte raspunsurile tale care demonstreaza nivelul tau de intelegere si capacitatea de a purta o discutie normala, repet, cu Bixby poti da mii de comenzi vocale telefonului si acesta le executa. Iar unele din acesye comenzi cum spuneam sunt complexe sau rostite una dupa alta, si tot sunt indeplinite in ordinea data de utilizator. Daca tu ai nevoie de o astfel de functie/asistent doar pentru a balacareli atunci ramai cu Siri care pt asa ceva e foarte bun pt tine.

 • Srb Srb

  Lasand la o parte faptul ca testezi bixby prin altii de pe youtube,nu prea conteaza ce face atata timp cat nimeni nu il foloseste

 • richard

  Detin S8+ din Aprilie.

 • Srb Srb

  eu am S+++ de 6.7″

 • richard

  Troll!!!

 • Cu Google Assistant nu se compara nici un asistent virtual. Nici unul!