Google Pixel 2 se Indoaie foarte Usor – VIDEO

Google Pixel 2 se indoaie foarte usor, un test de rezistenta aratandu-ne ca Google nu a pus foarte mare pret pe rigiditatea carcasei telefonului sau.

Google Pixel 2 se indoaie foarte usor, conform unui nou clip video care testeaza rezistenta noului telefon anuntat cu putin timp in urma de catre compania Google. In clipul video de mai jos Google Pixel 2 este supus unei varietati de teste care au menirea de a ne arata cat de rezistent este noul telefon, iar din pacate el se dovedeste a fi la fel de fragil precum iPhone 6 Plus cand vine vorba despre aplicarea de presune pe marginea sa.

Google Pixel 2 se indoaie la fel de usor ca iPhone 6 Plus, sau poate chiar mai usor, dupa cum veti vedea demonstrat in clipul video de mai jos, iar aceasta este o mare dezamagire pentru multi. Aplicarea de presiune in punctul cunoscut ca fiind cel mai vulnerabil pentru un telefon mobil cu ecran mare are drept rezultat indoirea Google Pixel 2, asa ca toti clientii noi ai companiei Google vor trebui sa fie foarte atenti cu el.

Google Pixel 2 se indoaie foarte usor

Google Pixel 2 se indoaie in acelasi punct in care un vechi model al Nexus se indoia, compania Google parand sa ne arate ca nu a invatat absolut nimic din ceea ce s-a intamplat atunci. Din pacate, Google Pixel 2 intra in categoria telefoanelor care trebuie tinute cu mare grija in buzunar si pe care nu trebuie aplicata accidental, sau voit, presiune, deoarece se vor indoi mult mai usor decat isi imagineaza multi.

Google Pixel 2 este un telefon cu potential faorte mare, insa aceasta problema a fragilitatii la indoire va arunca o umbra destul de mare asupra noutatilor pe care le aduce. Apple a fost criticata si ironizata in fel si chip din cauza problemei indoirii carcasei iPhone 6 Plus, insa Google Pixel 2 nu va trece prin aceeasi umilinta pentru ca telefonul celor de la Google nu este suficient de important pentru a conta.