iPhone X – Operatorii Au Vesti Bune pentru Noi

iPhone X are si cateva vesti bune anuntate de catre un partener foarte important al companiei Apple, acesta spunandu-ne cand urmeaza sa vedem stocuri care sa acopere cererea.

iPhone X este cunoscut in lumea intreaga ca fiind marea problema a companiei Apple, iar asta deoarece stocurile pregatite pentru lansare vor fi de doar 2 – 3 milioane de unitati, insuficiente pentru a acoperi cererea. Desi in 3 noiembrie unele persoane ar putea fi dezamagite de faptul ca iPhone X nu va fi livrat din cauza stocurilor foarte mici, compania Apple va incerca sa se recompenseze fata de clientii sai.

iPhone X urmeaza sa fie disponibil in stocuri suficiente pana la sfarsitul acestui an, un operator de telefonie mobila partener companiei Apple confirmand asta pentru toata lumea. Mai exact, vorbim despre Verizon, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA, acesta afirmand ca iPhone X va fi disponibil in cantitati suficiente pentru a acoperi cererea de pe piata in preajma Craciunului.

iPhone X a motivat foarte multe persoane sa nu cumpere iPhone 8 si iPhone 8 Plus de la Verizon, sau alti operatori de telefonie mobila, insa operatorul are asteptari mari de la viitorul telefon. Cei de la Verizon sunt constienti de faptul ca iPhone X va fi extrem de cautat de catre clienti si sunt siguri ca toata aceasta cerere va genera si incasari foarte bune pentru ei, dar si pentru cei din Cupertino.

iPhone X – un partener major al Apple are vesti bune pentru clienti

iPhone X disponibil in cantitati suficiente de Craciun este ceva ce nici cei mai optimisti analisti care urmaresc Apple nu au estimat pana in prezent cu privire la viitorul telefonului. Vorbim despre o crestere enorma a productiei iPhone X pentru a putea fi disponibil in cantitati suficient de mari in perioada sarbatorilor de iarna, cei de la Apple parand sa aiba acum capacitatea de a face acest lucru pentru a-si multumi clientii.

“As we get into the holiday season, some of those new devices come out, we think we’ll see strong demand. And look if you’re paying $1,000 for a new handset you’re going to want that to be on a good network, so we’re very confident that we’ll get more than our fair share of that activity when it comes through in the fourth quarter.”

iPhone X va genera si un razboi al ofertelor intre operatorii de telefonie mobila din SUA, si din alte zone de pe planeta, iar asta inseamna telefoane mai ieftine pentru clienti. In aceasta idee, iPhone X va fi disponibil la preturi mult mai mici decat cred multi, adica de la 1150 de euro cat costa versiunea standard acum, telefonul ar urma sa fie disponibil la preturi poate chiar si injumatatite, in cazul cumpararii cu un abonament.

iPhone X ar putea fi oferit si gratuit de catre unii operatori de telefonie mobila daca este vandut cu abonamente suficient de mari, iar in Romania am putea avea parte de acelasi lucru. Chiar daca iPhone X va fi disponibil in cantitati suficient de mari in SUA, e greu de spus daca si in Romania am putea avea parte de o situatie similara din moment ce Apple prioritizeaza tarile in care inregistreaza vanzari mari, deci nu si a noastra.

iPhone X operatori vesti