iPhone X SE ar Putea fi Lansat in 2018 de Apple

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de catre compania Apple, un nou zvon anuntand primul telefon bazat pe functiile si specificatiile existente in iPhone X.

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de catre compania Apple, un prim zvon aparand astazi direct din Japonia pentru a anunta dezvoltarea unui nou model al iPhone care are numele de cod Lisabona. Vorbim despre un model ieftin al iPhone in care sunt integrate functii ale iPhone X, iar avand in vedere ca iPhone SE nu a mai avut parte de o actualizare majora de cand a fost lansat, iPhone X SE este o posibilitate.

iPhone X SE este prezentat ca un singur nou produs al companiei Apple in care sunt integrate functii ale iPhone X, dar care urmeaza sa fie mult mai ieftin decat actuala versiune care costa 1000 de dolari. Avand in vedere ca pentru toamna anului viitor asteptam iPhone 9 cu ecrane mai mari decat cele folosite acum, logica ne spune ca iPhone X SE este singurul telefon care are o sansa reala de a fi lansat de catre Apple in 2018.

iPhone X SE lansat in primavara anului 2018 ar putea creste substantial vanzarile de telefoane pentru cei din Cupertino, mai ales daca dimensiunea nu va creste, dar ecranul da. Un iPhone X SE cu ecran de 4.7 inch si dimensiunile unui iPhone SE ar uimi din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca ar avea performantele unui iPhone scump, dimensiunile unuia mic si pretul potrivit pentru ceea ce ofera clientilor.

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de Apple

iPhone X SE ar fi un telefon foarte logic pentru compania Apple deoarece vorbim despre un model imbunatatit al unui telefon care inca este destul de popular. iPhone SE inca genereaza vanzari bune pentru compania Apple, iar un iPhone X SE care ar fi o evolutie a modelului actual ar genera vanzari si mai mari pentru cei din Cupertino, cmbinand o lansare de succes pentru iPhone X in toamna acestui an.

“Industry sources are analyzing that Apple might additionally release a new product whose code name is “Hangzhou” for China in 2018 which is a cheap model of iPhone X whose code name is “Lisboa”.”

iPhone X SE ar putea fi lansat de catre Apple la un pret de vanzare foarte apropiat de cel pe care-l avem acum pentru iPhone SE, dar asta numai daca vrea sa si aiba succes cu el. Cred ca pretul iPhone X SE ar putea fi cu aproximativ 20% mai mare decat cel pe care-l percepe compania Apple acum pentru iPhone SE, insa totul depinde de componentele care trebuie folosite pentru ca acest telefon sa fie lansat pe piata.

iPhone X SE ar putea aparea in primavara anului viitor, poate in martie, pe piata, Apple lansand primul model in aceasta luna si actualizand seria anul acesta in aceeasi perioada. Zvonuri privind lansarea unui nou model al iPhone SE au mai aparut anul acesta, insa acum auzim pentru prima oara ceva relativ credibil care ne spune ca un iPhone X SE si-ar putea face aparitia pe piata de la Apple.

iPhone X SE apple

60 COMENTARII

  1. se pare ca 2018 va fi un an al schimbarii pentru Apple pe toate liniile de produse, 6 ani au avut nevoie pentru a continua ce a inceput Steve Jobs

  2. da de ce,eu am avut iphone 4 și 4S au fost niște telefoane foarte bune,chiar mi-au placut marimea și diagonala de 3,5 inch.

  3. și tu cu iphone x nu ? oricum ai ajuns sa îți votezi singur proprile comentari eu daca îmi pun poza cu samsung galaxy note 10 tu îți vei pune cu Superb Apple nu ?

  4. eu nu am nicio poza wtf, eu cumpar nu imi pun poze cu ce vreau. Care este problema ca imi votez singur comentariile, astfel vad cine este curioasa ca o pupaza

  5. eu am deja galaxy note 8 eu nu pun poze cu ce vreau pun doar cu ce am și nu îmi este frica sa comentez cu numele meu real pe tine te cheama srb srb doar din numele tau îmi dau seama ca ești copil.

  6. Pupaza, calm, ca tu ai note 8 de 6.3″ dar ma iei ca iti place iphone 4 de 3.5″ clar sunt la poluri opuse si arata ce caracter ai.

  7. Ala este numele tau? demonstreaza!…asa puteam si eu sa imi pun un nume Bogdan Badaran. Nu arata absolut nimic mai mult decat ca nu imi pasa de lumea virtuala,ca tie iti pasa prea mult de iti postezi si numele prenumele, cnp te rugam, adresa arata ca iti place sa traiesti in aceasta lume si o iei foarte in serios

  8. Sarbeasca stai calm eu doar mi-am zis parerea despre iphone 4 a fost un telefon ok la vremea lui pe mine nu ma deranjaza diferența dintre 4 inch și 5,7 inch.

  9. cam ce ai vrea ? uite cine vorbește pe tine nimeni nu te cunoaște cica ești om de afaceri așa și eu pot sa vand tricouri și gata sunt om de afaceri nu ? tu nu ai pic de logica și ma ataci fara motiv.

  10. vezi ca nu e fara motiv, eu nu am atacat…tu ai venit ca o bashina repede sa dai raspuns la comentariul meu despre un posibil iphone X SE

  11. pentru mine nu conteaza,dar chat de credibil ai putea fi tu ca om de afaceri cand te cheama srb srb și ataci ca un copil de 14 ani.

  12. “nu prea e superb doar tu comentezi mereu cu superb la articolele în care apple lanseaza ceva.”
    Total off topic…deci mai invata logica incultule

  13. wow cine e incult eu nu am facut nici un off topic doar ți-am raspuns tu mereu ma ataci fara nici un motiv eu încerc pe cat posibilul sa nu ma i-au de tine deoarece știu ca ai mintea unii copil de 14 anii.

  14. Pai nu ai ce ascunde poate..sau iti pasa prea mult de internet
    Oricum, intelegem ca nu stii ce inseamna initiala tatalui dar ma rog o lasam asa

  15. Srb poti sa imi spui te rog daca stii cumva Apple Watch 3 ,4G va aparea la un mom dat la orange? Un tip din orange shop mi.a zis ca nu o sa ajunga deloc varianta asta la ei. Ms

  16. nu e faza ca îmi pasa prea mult de internet,dar eu n-am ce ascunde pe cand tu nici macar numele real sau o poza ceva cu tine nu ai.

  17. ar fi ceva fff ok pentru cei care vor un telefon compact.azi am folosit un 5s cateva ore si niciodata nu m as mai putea intoarce la un ecran atat de mic

  18. distruge? dinpotriva, macbook 2015, macbook pro 2016, iphone X 2017 sunt produse care schimba total linia lasata de Steve Jobs, produse evoluate, care merita toata aprecierea. design-ul iphone 8 este ultimul iphone care are amprenta lui Steve Jobs, urmeaza ipad, mac mini, mac pro in 2018, totul este in schimbare la Apple insa abia dupa 6 ani asta se vede in produsele lansate pe piata, tot atat i-a luat concurentei sa ajunga Apple din urma si gandeste, acum raportul este de 1 la 100 concurenta

  19. Ar fi magic sa se landeze un astfel de device dar dupa cum s au descurcat cu iphX, imi vine greu sa cred ca o sa reuseasca. Referitor la pretul iphX, nu mai spuneti ca este 1000$, pretul o sa fie de 1200€ in Europa, este adevarat, poti sa l cumperi direct din SUA cu 1000$.

  20. nope, este o dovada si o testare in vederii a cine este curios ca o fufa si cine nu
    Dar nah nu are cum un om ce comenteaza dupa 3 zile sa stie,asta doar proprietarul o stie

  21. Este imoral să iti apreciezi singur comentariile. Este autosatisfacție. De fapt… Nu mă miră să fii un împătimit al autosatisfacției ????
    Auto aprecierea este caracteristică narcisiștilor.

  22. Asta este parerea ta si ce misuna prin capul tau ala mic. Eu am zis cu ce scop o fac. Acuma ca ma crezi mincinos sau nu,pe nimeni nu intereseaza pt ca nimeni pe nimeni nu cunoaste
    Mai fa si tu o diferenta intre internet si viata reala

  23. Se vede ca tot nu vrei dar se pare ca tot nu poti. Unde scrie ca este jenant ? In codul prost al bunelor maniere scris de Viorel?!
    Ce tampite comentarii