iPhone X SE ar Putea fi Lansat in 2018 de Apple

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de catre compania Apple, un nou zvon anuntand primul telefon bazat pe functiile si specificatiile existente in iPhone X.

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de catre compania Apple, un prim zvon aparand astazi direct din Japonia pentru a anunta dezvoltarea unui nou model al iPhone care are numele de cod Lisabona. Vorbim despre un model ieftin al iPhone in care sunt integrate functii ale iPhone X, iar avand in vedere ca iPhone SE nu a mai avut parte de o actualizare majora de cand a fost lansat, iPhone X SE este o posibilitate.

iPhone X SE este prezentat ca un singur nou produs al companiei Apple in care sunt integrate functii ale iPhone X, dar care urmeaza sa fie mult mai ieftin decat actuala versiune care costa 1000 de dolari. Avand in vedere ca pentru toamna anului viitor asteptam iPhone 9 cu ecrane mai mari decat cele folosite acum, logica ne spune ca iPhone X SE este singurul telefon care are o sansa reala de a fi lansat de catre Apple in 2018.

iPhone X SE lansat in primavara anului 2018 ar putea creste substantial vanzarile de telefoane pentru cei din Cupertino, mai ales daca dimensiunea nu va creste, dar ecranul da. Un iPhone X SE cu ecran de 4.7 inch si dimensiunile unui iPhone SE ar uimi din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca ar avea performantele unui iPhone scump, dimensiunile unuia mic si pretul potrivit pentru ceea ce ofera clientilor.

iPhone X SE ar putea fi lansat in 2018 de Apple

iPhone X SE ar fi un telefon foarte logic pentru compania Apple deoarece vorbim despre un model imbunatatit al unui telefon care inca este destul de popular. iPhone SE inca genereaza vanzari bune pentru compania Apple, iar un iPhone X SE care ar fi o evolutie a modelului actual ar genera vanzari si mai mari pentru cei din Cupertino, cmbinand o lansare de succes pentru iPhone X in toamna acestui an.

“Industry sources are analyzing that Apple might additionally release a new product whose code name is “Hangzhou” for China in 2018 which is a cheap model of iPhone X whose code name is “Lisboa”.”

iPhone X SE ar putea fi lansat de catre Apple la un pret de vanzare foarte apropiat de cel pe care-l avem acum pentru iPhone SE, dar asta numai daca vrea sa si aiba succes cu el. Cred ca pretul iPhone X SE ar putea fi cu aproximativ 20% mai mare decat cel pe care-l percepe compania Apple acum pentru iPhone SE, insa totul depinde de componentele care trebuie folosite pentru ca acest telefon sa fie lansat pe piata.

iPhone X SE ar putea aparea in primavara anului viitor, poate in martie, pe piata, Apple lansand primul model in aceasta luna si actualizand seria anul acesta in aceeasi perioada. Zvonuri privind lansarea unui nou model al iPhone SE au mai aparut anul acesta, insa acum auzim pentru prima oara ceva relativ credibil care ne spune ca un iPhone X SE si-ar putea face aparitia pe piata de la Apple.

iPhone X SE apple