iPhone X – Lansare cu Stocuri Foarte Limitate

iPhone X va avea o lansare cu stocuri foarte limitate pregatita de catre compania Apple, problemele mari de productie din ultima perioada limitand compania Apple.

iPhone X va avea parte de o lansare cu stocuri foarte limitate, compania Apple parand sa fie aproape de rezolva problemele care au tinut pana acum in loc productia telefonului. Conform unui reputat analist asiatic, partenerii companiei Apple sunt foarte aproape de a incepe sa livreze cantitati mai mari de componente pentru iPhone X, astfel ca productia urmeaza sa creasca substantial in perioada imediat urmatoare.

iPhone X are probleme nu doar cu noua camera 3D frontala TrueDepth pentru Face ID, ci si pentru noua placa logica foarte complexa, aceasta avand si o forma diferita. Murata este compania care produce placa logica a iPhone X pentru cei de la Apple, iar ea pare sa fie aproape de a isi creste substantial productia pentru aceasta componenta si a incepe livrarile in masa catre cei de la Foxconn.

iPhone X cu problemele avute pana acum ar urma sa fie disponibil in doar 2 – 3 milioane de unitati in ziua lansarii, compania Apple reusind totusi sa adune un stoc destul de ok. Cele 2 -3 milioane de unitati ale iPhone X vor fi distribuite in cele cateva zeci de tari in care urmeaza sa aiba loc lansarea, insa nu vor fi suficiente pentru a acoperi cererea, dar sunt totusi mai multe decat ceea ce astepta multa lume.

iPhone X – lansare cu stocuri foarte limitate in 3 noiembrie

iPhone X va avea productia crescuta din noiembrie, pe masura ce mai multe camere 3D frontale TrueDepth si placi logice vor ajunge la Foxconn pentru asamblarea produselor. Desigur ca de la cresterea productiei si pana la livrarea unitatilor va trece ceva timp, asa ca prin decembrie s-ar putea sa se simta aceasta schimbare in fluxul de productie al iPhone X la compania Foxconn, deci va exista o perioada de asteptare pentru livrarea unor comenzi.

iPhone X Lansare Stocuri

“Special materials, recipes, design, processes, equipments and tests are required for antenna FPCB, as the specifications for iPhone X antenna (supplied by Amphenol (US)) are higher than those of iPhone 8 and only Murata (JP) and Career Tech (6153 TT, NT$30.1, NR) can meet Apple’s requirements. Murata (originally with a 60% order allocation or higher) won’t be able to resolve its issues before 2Q18, and thus has been fully replaced by second supplier Career. We believe Career will ramp up in November, as capacity expansion takes time, and its materials, recipes, design, processes, equipments and tests are different from those of Murata.”

iPhone X era anuntat initial ca urmand a fi disponibil in 1 – 1.5 milioane de unitati pentru lansarea din 3 noiembrie, insa iata ca in realitate cifrele ar trebui sa fie cam duble pentru produs. Cu 2 – 3 milioane de unitati ale iPhone X disponibile pentru lansare, compania Apple va face fericiti mai multi clienti din mai multe tari, asa ca ramane de vazut doar care va fi distributia unitatilor in tarile in care se va face lansarea.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie in Romania si alte cateva zeci de tari si acum va puteti inregistra pentrua fi anuntati cand incep precomenzile aici, aici si aici. iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie in Romania, aceasta data fiind valabila pentru toate tarile in care Apple a anuntat lansarea noului telefon, deci atunci vom avea ocazia de a-l primi de la Apple.

16 COMENTARII

  1. Zaone, linkuri-le la “aici,aici,aici” nu sunt ca link marcate.
    Se știe cumva ora la care se vor deschide comenzile pe 27? Vor fi ore diferite în fiecare țară? Pe mine m-ar interesa dacă se știe pe Germania. Mulțumesc

  2. Srb nu cred ca o sa ofere atâtea bucăți in ro. Suntem prea mici pentru un număr așa mare de unități in condițiile in care stocul e foarte limitat

  3. Vor fi diferite ore, de la tara la tara. Dar te poți uita pe pagina lor oficială dacă faci precomandă direct de la ei. De exemplu pe Apple Spania deja pune ora la care vor începe precomenzile, 9:01. Momentan, cel puțin aici, doar de la Apple se poate achiziționa. Până acum nici un operator de telefonie sau magazin de electronice nu a anunțat disponibilitatea sa pentru precomandă.

  4. Am intrat acum pe pagina Apple din Germania iar ora de lansare a precomenzile este aceeași ca și in Spania, 9:01. Am verificat acum și am văzut ca și in Franța și Italia precomenzile încep la aceeași ora. Deci, se pare ca peste tot vor începe la ora 9:01.

  5. Mulțumesc frumos Aurelian pentru efortul și răspunsul tău. Eu ma uitam în apple store și nu vedeam asta. De cumpărat pot cumpăra direct din apple store după ora de deschidere, nu? Nu trebuie să intru pe site la apple, nu?

  6. asculta CultCast #306 The iphone X pre-orders strategies you need to know about! e chiar amuzant dar adevarat, ce trebuie sa faci ca in secunda 2 a deschiderii comenzilor sa ai comanda plasata

  7. Recomandarea mea este următoarea, asta m-a învățat un băiat dintr-un Apple Store: îți descarci aplicația Apple Store in dispozitivul tău cu iOS, iPhone sau iPad, intri la secțiunea iPhone, îți selectezi acum modelul, culoarea și capacitatea, și îl pui la favorite. In partea dreapta sus ai o inima, pentru a pune articolul la favorite. Iar pe data 27 începând cu ora 9:01, trebuie sa fii in aplicație, la favorite, iar în momentul deschiderii precomenzilor, adaugi imediat articolul în coș și ai efectuat plata. Așa câștigi foarte foarte mult timp, decât dacă ar fi sa intri pe pagina lor. Bine, asta in cazul in care lumea chiar se va bate să-l cumpere. Eu zic că se va vinde in prima oră. Iar în momentul în care selectezi tipul de livrare, poți selecta să ți-l trimită acasă prin curier sau să-l ridici dintr-un Apple Store, dacă ai unul aproape. In ambele cazuri, pe data de 3 noiembrie, ar trebui sa îl ai în posesia ta, asta daca apuci. Depinde de cererea pe care o are.

  8. Aurelian, exact cum ai specificat tu am procedat. Este la favorite de când a apărut în Apple store ?
    La 9:01 voi fi în favorite ?
    Poate ne vedem acolo ?
    Am lângă mine la 15-20 minute de condus doua apple store dar voi alege să mi se trimită acasă decât să merg să mă calc în picioare pe acolo cu toată lumea ?
    Asta în ideea în care voi reuși în minutul 1-2 să-l iau ?

    Mersi mult!

  9. Nu ai de ce sa te calci in picioare cu lumea de pe acolo o data ce ai o rezervare făcută. Mă rog, eu o să aleg cu livrare in Apple Store, am unul la 15-20 de minute de mine. Și să-l și desfac acolo, să fiu sigur că nu vine cu bateria umflata ca la 8 Plus.?