iPhone X – Lansare cu Stocuri Foarte Limitate

iPhone X va avea o lansare cu stocuri foarte limitate pregatita de catre compania Apple, problemele mari de productie din ultima perioada limitand compania Apple.

iPhone X va avea parte de o lansare cu stocuri foarte limitate, compania Apple parand sa fie aproape de rezolva problemele care au tinut pana acum in loc productia telefonului. Conform unui reputat analist asiatic, partenerii companiei Apple sunt foarte aproape de a incepe sa livreze cantitati mai mari de componente pentru iPhone X, astfel ca productia urmeaza sa creasca substantial in perioada imediat urmatoare.

iPhone X are probleme nu doar cu noua camera 3D frontala TrueDepth pentru Face ID, ci si pentru noua placa logica foarte complexa, aceasta avand si o forma diferita. Murata este compania care produce placa logica a iPhone X pentru cei de la Apple, iar ea pare sa fie aproape de a isi creste substantial productia pentru aceasta componenta si a incepe livrarile in masa catre cei de la Foxconn.

iPhone X cu problemele avute pana acum ar urma sa fie disponibil in doar 2 – 3 milioane de unitati in ziua lansarii, compania Apple reusind totusi sa adune un stoc destul de ok. Cele 2 -3 milioane de unitati ale iPhone X vor fi distribuite in cele cateva zeci de tari in care urmeaza sa aiba loc lansarea, insa nu vor fi suficiente pentru a acoperi cererea, dar sunt totusi mai multe decat ceea ce astepta multa lume.

iPhone X – lansare cu stocuri foarte limitate in 3 noiembrie

iPhone X va avea productia crescuta din noiembrie, pe masura ce mai multe camere 3D frontale TrueDepth si placi logice vor ajunge la Foxconn pentru asamblarea produselor. Desigur ca de la cresterea productiei si pana la livrarea unitatilor va trece ceva timp, asa ca prin decembrie s-ar putea sa se simta aceasta schimbare in fluxul de productie al iPhone X la compania Foxconn, deci va exista o perioada de asteptare pentru livrarea unor comenzi.

iPhone X Lansare Stocuri

„Special materials, recipes, design, processes, equipments and tests are required for antenna FPCB, as the specifications for iPhone X antenna (supplied by Amphenol (US)) are higher than those of iPhone 8 and only Murata (JP) and Career Tech (6153 TT, NT$30.1, NR) can meet Apple’s requirements. Murata (originally with a 60% order allocation or higher) won’t be able to resolve its issues before 2Q18, and thus has been fully replaced by second supplier Career. We believe Career will ramp up in November, as capacity expansion takes time, and its materials, recipes, design, processes, equipments and tests are different from those of Murata.”

iPhone X era anuntat initial ca urmand a fi disponibil in 1 – 1.5 milioane de unitati pentru lansarea din 3 noiembrie, insa iata ca in realitate cifrele ar trebui sa fie cam duble pentru produs. Cu 2 – 3 milioane de unitati ale iPhone X disponibile pentru lansare, compania Apple va face fericiti mai multi clienti din mai multe tari, asa ca ramane de vazut doar care va fi distributia unitatilor in tarile in care se va face lansarea.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie in Romania si alte cateva zeci de tari si acum va puteti inregistra pentrua fi anuntati cand incep precomenzile aici, aici si aici. iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie in Romania, aceasta data fiind valabila pentru toate tarile in care Apple a anuntat lansarea noului telefon, deci atunci vom avea ocazia de a-l primi de la Apple.

Articolul precedenteMAG – 20 octombrie cu Resigilate la 3 LEI
Articolul următorSamsung Galaxy S9 Vrea sa Umileasca iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.