iPhone X apare intr-un Video Inaintea Lansarii

iPhone X este prezentat intr-un nou video inaintea lansarii oficiale, telefonul avand prezentata si utilizarea unei aplicatii in ecranul principal.

iPhone X apare astazi intr-un nou clip video inaintea lansarii din 3 noiembrie, telefonul celor de la Apple fiind prezentat iarasi in plina utilizare de catre un partener. iPhone X poate fi precomandat de aici, de aici si de aici, iar in clipul video de mai jos vedem o foarte scurta utilizare a sa in care ni se arata cum se face deblocarea si cum arata aplicatiile deschise pe telefon, cea Instagram fiind deschisa de catre detinatorul telefonului.

iPhone X este testat in momentul de fata de catre angajati ai Apple si parteneri din diverse locatii de pe glob, iar clipul video de mai jos ne arata un telefon real. In clipul video de mai jos puteti vedea in LockScreen scris foarte mic mesajul care spune ca acest iPhone X este proprietatea Apple, asa ca acum avem doar de asteptat pana cand telefonul va fi in mod oficial pus spre precomanda si mai apoi lansat de catre cei din Cupertino.

iPhone X apare intr-un nou video inaintea lansarii

Another iPhone X in the wild (Loud Audio) from apple

iPhone X video